Aceasta este una dintre retetele acelea pe care le pregatesc cand sunt in criza de timp, pentru ca e foarte rapida, satioasa si gustoassssaaa!!:)
Prima data, am pus apa la fiert pentru taiteti, iar cand aceasta a dat in clocot, am pus taitetii, pe care i-am fiert al dente.
Apoi, m-am ocupat de creveti. Asadar, crevetii mei pentru ca au fost proaspeti , i-am spalat si curatat.
Dupa care, am curatat, spalat si taiat marunt ceapa. Am pus ulei de masline intr-o tigaie, iar cand acesta a inceput sa sfaraie, am pus ceapa si am lasat-o o idee la calit. Apoi, am pus crevetii. Crevetii i-am lasat cateva momente sa se prajeasca, dupa care am pus vinul si le-am lasat sa fiarba pana aceasta s-a evaporat.
Dupa ce am adaugat vinul peste creveti, am spalat si taiat marunt dovleceii, iar odata ce vinul a scazut, am adaugat feliutele de dovlecel, sare, piper si supa si le-am lasat sa fiarba pana a scazut supa suficient.
Cand crevetii au fost gata, iar taiteii au fost fierti, le-am amestecat si le-am servit cu multa pofta.
Sa va fie de bine!!
Incearca o reteta usoara de briose pufoase cu aroma de vanilie si ciocolata. Acest desert simplu si rapid se prepara in doar...
Briose pufoase cu vanilie si ciocolata – reteta usoara, gata in 30 de minuteDescopera reteta traditionala pentru cartofi taranesti si invata cum sa prepari acest fel de mancare delicios si simplu. Afla...
Cartofi taranesti reteta traditionala. Cum sa gatesti cartofi taranesti deliciosiIncearca reteta noastra savuroasa de ceafa de porc la tigaie, gatita cu ceapa rosie usor sotata, rosii cherry dulci si...
Ceafa de porc la tigaie cu ceapa rosie, rosii cherry si rozmarin – reteta simpla si aromataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii