autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Talmes-balmes

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 oua firte tari, o cutie de smantana mare, un pachet de unt, branza sarata, o mamaliguta mai moale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pune in farfurie un ou, smantana dupa gust, o bucata de branza, tot dupa gust, o bucatica de unt si niste mamaliguta.
Toate acestea se amesteca si se mananca.

Este foarte bun si usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rozete cu branza si oregano

Rozete cu branza si oregano

Aluatul: Aluatul este foarte usor de facut si foarte rapid, nu trebuie sa-l lasam la crescut ci

4 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virginia (Maestru bucatar) , 02 august 2008

    Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 oua firte tari
  • o cutie de smantana mare
  • un pachet de unt
  • branza sarata
  • o mamaliguta mai moale

Raporteaza reteta

Fara foto

Virginia (Maestru bucatar)

Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Barcute cu branza si mac