autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Talmes-balmes

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 oua firte tari, o cutie de smantana mare, un pachet de unt, branza sarata, o mamaliguta mai moale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pune in farfurie un ou, smantana dupa gust, o bucata de branza, tot dupa gust, o bucatica de unt si niste mamaliguta.
Toate acestea se amesteca si se mananca.

Este foarte bun si usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Virginia (Maestru bucatar) , 02 august 2008

    Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 oua firte tari
  • o cutie de smantana mare
  • un pachet de unt
  • branza sarata
  • o mamaliguta mai moale

Raporteaza reteta

Virginia (Maestru bucatar)

Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Porumb crocant cu topping de telemea Porumb crocant cu topping de telemea

Am uscat cu un prosop porumbul fiert și l-am așezat pe grill cca 3 minute, cât să devină puțin crocant. Am adăugat untul

1 vot    0 comentarii
10 min
Aperitive
Biscuiti cu parmezan Biscuiti cu parmezan

Framant untul cu faina, amestec cu mana, apoi adaug parmezanul, oregano, sarea, la final adaug si smantana. Amestec bine, invelesc apoi

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Galuste din urda cu sos de rosii