autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Talmes-balmes

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 oua firte tari, o cutie de smantana mare, un pachet de unt, branza sarata, o mamaliguta mai moale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

16 voturi

Mod de preparare

Se pune in farfurie un ou, smantana dupa gust, o bucata de branza, tot dupa gust, o bucatica de unt si niste mamaliguta.
Toate acestea se amesteca si se mananca.

Este foarte bun si usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Rosii

Rosii "cherry" umplute

Se spala si se taie rosiile in jumatate.Se scobesc cu ajutorul unei lingurite de cafea sau cu o ustensila

6 voturi    13 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T830E

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virginia (Maestru bucatar) , 02 august 2008

    Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

16 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 oua firte tari
  • o cutie de smantana mare
  • un pachet de unt
  • branza sarata
  • o mamaliguta mai moale

Raporteaza reteta

Fara foto

Virginia (Maestru bucatar)

Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinte sarate cu branza Placinte sarate cu branza

Drojdia proaspata se marunteste într-un castronel, se adauga o linguri?? de zah?r ?i pu?in? ap? cald?, cât s? se activeze. Separat,

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Foietaj cu sunca si branza topita Foietaj cu sunca si branza topita

Se dezgheata aluatul si se taie fasii subtiri cam cat degetul mic (vor iesi mai multe bucati) ori cat degetul mare ( mai putine). Se

0 voturi    0 comentarii
10 min
Aperitive
Banana La cuptor