autor:

Lena Butterfly

» » Aperitive

Talmes-balmes

Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Lena Butterfly (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 21 iulie 2008

Ingrediente
Pentru 4 portii:, 4 oua firte tari, o cutie de smantana mare, un pachet de unt, branza sarata, o mamaliguta mai moale

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se pune in farfurie un ou, smantana dupa gust, o bucata de branza, tot dupa gust, o bucatica de unt si niste mamaliguta.
Toate acestea se amesteca si se mananca.

Este foarte bun si usor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Talmes-balmes" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Talmes-balmes in aluat

Talmes-balmes in aluat

Taiem ardeii in patratele mici. Taiem maslinele marunt. Derulam foaia de aluat(putem folosi si

18 voturi    2 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Chipsuri de mamaliga cu crema de branza

Pentru reteta aceasta m-am inspirat de pe blogul unei doamne simpatice, de la care am invatat si

39 voturi    28 comentarii
50 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Virginia (Maestru bucatar) , 02 august 2008

    Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

15 voturi

Ingrediente

  • Pentru 4 portii:
  • 4 oua firte tari
  • o cutie de smantana mare
  • un pachet de unt
  • branza sarata
  • o mamaliguta mai moale

Raporteaza reteta

Fara foto

Virginia (Maestru bucatar)

Imi place cum suna, o sa incerc si eu.

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri cu branza si marar