Acest desert se poate pune în cupe sau formã cu pereti detasabili, silicon sau formã pt. cuptor.
Ia putin timp la pregãtire, dar trebuie sã asteptãm câteva ore pânã se întãreste :)
1) Pentru bazã:
Amestecã bine biscuiti cu untul, pânã se leagã bine.
Pune preparatul în formã si întinde bine amestecul si pe pereti formei. Dã la rece.
2) Pentru cremã:
Spalã bine cãpsunile si punele într-o crãticioarã pe foc împreunã cu zahãrul, amestecând, pânã începe sã fiarbã.
Ia de pe foc si redu la piure cu ajutorul blenderului.
3) Preparã gelatina de cãpsuni si cea simplã conform instructiunilor de pe plic. Adaugã iaurtul, laptele condensat,cãpsunile si frisca.
Amestecã bine si toarnã în formã (e) peste biscuiti.
4) Dã la rece.
Înainte de servire se decoreazã cu cãpsuni si ciocolata rasã.
Eu am pus si în cupe.
O puteti pãstra la frigider 3 zile sau congela 8 zile.
O portie = 433 kcal
Poftã bunã!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii