Încingeti cuptorul la 180 grade c. Ungeti cu unt o forma de tarta de 30 cm, cu fundul
detasabil, si captusiti-o cu hirtie care nu absoarbe grasimea. Presarati putina felina.
Bateti ouleÎntr-un castron mare, apoi adaugati zaharul, faina ramasa, coaja si
zeama de lamâie, untul topit si drojdia. Amestecati totul bine si turnati în forma
de tarta Presarati deasupra semintele de pin si coaceti în cuptorul Încins timp de
40 de minute sau pâna cind se rumeneste usor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii