Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga apa.
Se pune la frigider o ora. dupa care se intinde intr-o o foaie de 0,1cm si se pune intr-o forma de tarta.
Se face compozitia ,intai se bat ouale cu furculita apoi se pune laptele ,smantana.
Peste aluat se pune salamul taiat cubulete apoi se toarna amestecul de oua .Se pune deasupra cascavalul si ceapa.
Se da la cuptor la 220 C timp de cam 40 min.Iese ceva foarte bun .
Pofta buna.Se poate servi calda (nu fierbinte(sau rece

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii