Tarta aperitiv -Pizza

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa
Tarta aperitiv -Pizza

Ingrediente

  • Aluat
  • 200gr faina
  • 100gr margarina
  • 80ml apa
  • sare un praf
  • Umplutura
  • 200gr salam - sunca
  • 100gr cascaval
  • 2-3 oua
  • 200gr smantana
  • 80ml lapte
  • o ceapa taiata marunt
  • busuioc -putin
  • sare

Mod de preparare

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga apa.

Se pune la frigider o ora. dupa care se intinde intr-o o foaie de 0,1cm si se pune intr-o forma de tarta.

Se face compozitia ,intai se bat ouale cu furculita apoi se pune laptele ,smantana.

Peste aluat se pune salamul taiat cubulete apoi se toarna amestecul de oua .Se pune deasupra cascavalul si ceapa.

Se da la cuptor la 220 C timp de cam 40 min.Iese ceva foarte bun .

Pofta buna.Se poate servi calda (nu fierbinte(sau rece

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Ghiveci de legume cu oua romanesti

Se taie ceapa pestisor si se caleste in 2 linguri ulei.

Ghiveci de legume cu oua romanesti
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata

Ceapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.

Ciorba de fasole cu rasol si costita afumata
Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.

Negresa cu glazura de ciocolata.
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor