Se amesteca faina, malaiul, untul si un praf de sare cu mixerul. se adauga oul parmezanul si doua linguri cu apa rece se amesteca pana cand aluatul devine omogen.
Se inveleste in folie de plastic si se da la rece pentru 30 minute. Se presara malai pe suprafata de lucru se scoate aluatul din folie si se intinde atat cat sa incapa intr-o forma de tarta cu diametrul de 28 cm. Se pune usor in forma se taie surplusul de aluat si se mai lasa 30 minute la racit.
Se incalzeste cuptorul la 200 grade, se introduce forma in cuptor si se coace timp de 20 minute pana cand prinde o nuanta aurie. Se lasa putin sa se raceasca, se reduce intensitatea cuptorului cam la 180 grade.
Se bat ouale cu smantana si un praf de sare, se aranjeaza afumatura, rosiile si ceapa verde peste aluat apoi se toarna compozitia de ou cu smantana deasupra.
Se coace timp de 30 minute pana se rumeneste. se poate servi atat calda cat si rece.
Mentiuni
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosie. Un mezel natural de casa fara afumare, extrem de...
Kaiser de casa. Reteta simpla de piept de porc fiert cu coji de ceapa rosieIncearca reteta noastra de fursecuri fragede umplute cu gem: un desert simplu si delicios, perfect pentru orice ocazie. Afla...
Fursecuri fragede umplute cu gem. Reteta simpla si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii