1. Incalziti cuptorul in prealabil(210°C de preferat).
Amestecati toate ingredientele pentru aluat, intindeti aluatul cu mana intr-o forma de tarte astfel incat sa o acoperiti integral (preferabil un pic si marginile formei)si dati la copt pt 15-20 min.
2. In acest timp taiati 5 banane in rondele, dupa care le amestecati intr-o craticioara cam 20 min, impreuna cu zaharul si romul. In timp ce amestecati rondelele cu zaharul si romul, zdrobiti-le pe cat posibil cu o furculita .
3. Scoateti aluatul, turnati deasupra crema obtinuta din bananele zdrobite, apoi taiati cele 2 banane ramase in rondele subtiri si decorati tarta dupa gustul personal :) ! Presarati cu inca un pliculet de zahar vanilat si dati iarasi tarta in cuptor pentru inca 15-20 min
Pofta buna si sper ca fotografia sa va convinga :)

Prepara reteta clasica de prajitura Albinita, cu foi fragede cu miere, crema gustoasa de gris si gem acrisor. Simpla,...
Prajitura Albinita cu foi cu miere si crema de gris – reteta clasica, simpla si delicioasa
Se curata de coaja feliile de dovleac placintar, cartoful la fel, se spala si gutuia si se dau prin razatoarea mica.
Supa crema de dovleac, cu gutuie si jambon
Pulpele de pui, spalate si zvantate, se subtiaza uniform.
Rulouri din pulpe de pui umplute cu patrunjel
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii