Pentru a se face aluatul se amesteca toate ingredientele pur si simplu, dupa care se framanta un pic aluatul.
Cum se prepara crema: branza de vaci se freaca bine cu o lingura de lemn pana se obtine o pasta cremoasa, se adauga galbenusul, se integreaza usor toata budinca, dupa care se incorporeaza albusul batut spuma.
In crema obtinuta se va pune coaja de lamaie si portocala, bobite de struguri iar celelalte fructe se vor taia cubulete.
Se aseaza in tava tapetata cu faina aluatul in strat subtire, se pune crema, se va orna tarta cu suvite de aluat (optional). Se da la cuptor unde va sta aprox. 30 de min.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii