autor:

» » Torturi

TARTA CU CAPSUNI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
zahar, unt, faina, oua, sare, capsuni, zahar pudra, faina

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Capsunele se spala si peste ele se pune zahar lasandu-se asa 2 ore. Frecam untul, zaharul si sarea pana devine ca o crema spumoasa.
Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, frecandu-se continuu, adaugandu-se treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma.

Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta compozitie se baga la copt in aragaz 15 min, dupa care deasupra ii adaugam capsunile si o bagam iar la copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta cu cirese si capsuni

Tarta cu cirese si capsuni

Incingeti cuptorul la 220 de grade Celsius. Aluatul: Amestecati bine faina, untul zaharul, sarea

8 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

Tarta cu capsuni si crema de Ricotta

E perioada capsunilor parfumate, asa ca trebuie "exploatate" la maxim! :) Pentru blat se amesteca

15 voturi    5 comentarii
40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

5.6L Digital TimeSelect

- 29 %
699.99 lei
499.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • zahar
  • unt
  • faina
  • oua
  • sare
  • capsuni
  • zahar pudra
  • faina

Raporteaza reteta

Retete

din Torturi

Tort cu zmeura si whisky Tort cu zmeura si whisky

Pentru Blat: Separam albusurile de galbenusuri. Albusurile le batem spuma cu praful de sare, pe urma punem zaharul si mixam usor pana

0 voturi    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Tort cu blat cu gem de gutui Tort cu blat cu gem de gutui

Se separa albusurile de galbenusuri, albusurile se pun la robot cu putina sare si se mixeaza la viteaza mare pana se obtine o spuma

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Tort de Dragobete, inimioara