Capsunele se spala si peste ele se pune zahar lasandu-se asa 2 ore. Frecam untul, zaharul si sarea pana devine ca o crema spumoasa.
Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, frecandu-se continuu, adaugandu-se treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma.
Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta compozitie se baga la copt in aragaz 15 min, dupa care deasupra ii adaugam capsunile si o bagam iar la copt.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii