autor:

Fara foto

» » Torturi

TARTA CU CAPSUNI

Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: MIHAELA BADEA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 22 iulie 2008

Ingrediente
zahar, unt, faina, oua, sare, capsuni, zahar pudra, faina

Dificultate: Medie Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Capsunele se spala si peste ele se pune zahar lasandu-se asa 2 ore. Frecam untul, zaharul si sarea pana devine ca o crema spumoasa.
Se adauga apoi galbenusurile, unul cate unul, frecandu-se continuu, adaugandu-se treptat faina si la sfirsit albusurile batute spuma.

Compozitia se pune intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Aceasta compozitie se baga la copt in aragaz 15 min, dupa care deasupra ii adaugam capsunile si o bagam iar la copt.
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU CAPSUNI" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta de capsuni

Tarta de capsuni

Capsunile se taie marunt ( in bucatele cat un zar ) , insa pastrati 6-7 capsuni intregi.Zaharul (doar

2 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tartă muffin cu căpșuni

Tartă muffin cu căpșuni

Să începem cu Pâte Sablée (baza tartei): Amestecăm făina cu zahărul și

4 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

Hair Clipper 41mm

- 20 %
249.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • zahar
  • unt
  • faina
  • oua
  • sare
  • capsuni
  • zahar pudra
  • faina

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si capsune Tort cu ciocolata si capsune

Blat - intr-un vas cernem faina, cacaua, adaugam zaharul ,praful de copt, sarea, amestecam pana ce se omogenizeaza. In alt vas amestecam

0 voturi    0 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse
Tango cu cirese Tango cu cirese

Pentru foi: intr-o craticioara cu fund dublu se pune zaharul alb, cel brut, mierea, untul, laptele si sarea. Se pun pe foc, se amesteca

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Iuliana