autor:

» » Aperitive

Tarta cu ciuperci si sunca

Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2008

Ingrediente
Aluatul:, 1 cana si 3/4 faina alba, 125 gr margarina rama, 1/2 lingurita sare, 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc), , Umplutura:, 2 cepe albe, 300gr sunca taiata cubulete, 200gr cascaval, o cutie ciuperci taiate, , Glazura:, 2 cutii smanatana, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu margarina.
Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt.
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc in 2 linguri de unt si se pun peste aluat. Se rade cascavalul.
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne
Drob de pui

Drob de pui

Se pun la fiert pipotele, inimile și ficățeii spălați și curățați bine, cu puțină sare.

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu

  • Estera Flori (Chef de cuisine) , 26 mai 2008

    O reteta foarte delicioasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 1 cana si 3/4 faina alba
  • 125 gr margarina rama
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
  • Umplutura:
  • 2 cepe albe
  • 300gr sunca taiata cubulete
  • 200gr cascaval
  • o cutie ciuperci taiate
  • Glazura:
  • 2 cutii smanatana
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de laura godja
TORT DE FRUCTE

TORT DE FRUCTE

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic,

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
tort de bezea cu crema de lamaie

tort de bezea cu crema de lamaie

se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza

22 voturi    8 comentarii
2h
Torturi
CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita

19 voturi    1 comentariu
40h
Mancaruri cu carne

Estera Flori (Chef de cuisine)

O reteta foarte delicioasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
rulada de pui invelita in bacon