autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tarta cu ciuperci si sunca

Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 aprilie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: laura godja (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 aprilie 2008

Ingrediente
Aluatul:, 1 cana si 3/4 faina alba, 125 gr margarina rama, 1/2 lingurita sare, 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc), , Umplutura:, 2 cepe albe, 300gr sunca taiata cubulete, 200gr cascaval, o cutie ciuperci taiate, , Glazura:, 2 cutii smanatana, 2 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h

12 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 2 centimetri, si se aseaza in tava de tarta, unsa in prealabil cu margarina.
Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt.
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc in 2 linguri de unt si se pun peste aluat. Se rade cascavalul.
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 20-30 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu ciuperci si sunca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada de carne

Rulada de carne

Bati muschiul de porc,pana obtii o foaie subtire.Bati ouale, adaugi condimentele. Ungi foaia de carne

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui umpluta

Rulada din piept de pui umpluta

Se taie pieptul de pui felii, se bate cu batatorul de carne dar nu prea mult, pana ii dam grosimea

21 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 26 mai 2008

    O reteta foarte delicioasa.

Dificultate

Medie

Timp

1h

12 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 1 cana si 3/4 faina alba
  • 125 gr margarina rama
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
  • Umplutura:
  • 2 cepe albe
  • 300gr sunca taiata cubulete
  • 200gr cascaval
  • o cutie ciuperci taiate
  • Glazura:
  • 2 cutii smanatana
  • 2 oua

Raporteaza reteta

Retete
de laura godja
TORT DE FRUCTE

TORT DE FRUCTE

Bati albusurile, incorporezi zaharul, faina si galbenusurile si dai blatul la cuptor la foc mic,

12 voturi    3 comentarii
2h
Torturi
tort de bezea cu crema de lamaie

tort de bezea cu crema de lamaie

se coc 3 foi de bezea intr-o tava tapetata cu hartie de copt, se lasa la racit iar dupa se alterneaza

22 voturi    8 comentarii
2h
Torturi
CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

CARTOFI UMPLUTI LA CUPTOR

Se fierb cartofii in apa cu sare, pana acestia fierb, calim ceapa cu carnea si ficatul intr-o cratita

19 voturi    1 comentariu
40h
Mancaruri cu carne
Fara foto

Estera Flori (Chef de cuisine)

O reteta foarte delicioasa.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval Crenvursti la cuptor cu smantana si cascaval

Crenvurstii se cresteaza pe o latura, dar nu pana la capete, apoi se pun pe un grilaj si se dau 5 minute la cuptorul incalzit la 180

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive
Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

1 vot    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pate de ficat de pui