Fructele kaki se taie in sferturi,se curata de coaja,apoi se pun pe foc intr-un vas cu zaharul. Kiwi se curata si se feliaza.
Cand zaharul incepe sa se caramelizeze,se mixeaza cu fructele kaki,se adauga frisca lichida,galbenusurile de ou si faina,amestecand energic.
Compozitia se fierbe pe flacara mica pana cand incepe sa se lege ca o crema,se indeparteaza de pe foc si se mentine calda.
Blatul de tarta se stropeste cu coniac,iar deasupra se intinde crema. Se lasa circa 30 de minute sa se raceasca,apoi se orneaza cu felii de kiwi,kaki si fructe confiate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii