autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Tarta cu coniac si kaki

Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: adrianamadalina (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 martie 2009

Ingrediente
1 blat de tarta, 3 fructe kaki, 200 gr kiwi, 50 gr fructe confiate, 100 gr zahar, 100 gr frisca lichida, 50 gr faina, 2 oua, 100 ml coniac

Dificultate: Medie Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Fructele kaki se taie in sferturi,se curata de coaja,apoi se pun pe foc intr-un vas cu zaharul. Kiwi se curata si se feliaza.
Cand zaharul incepe sa se caramelizeze,se mixeaza cu fructele kaki,se adauga frisca lichida,galbenusurile de ou si faina,amestecand energic.
Compozitia se fierbe pe flacara mica pana cand incepe sa se lege ca o crema,se indeparteaza de pe foc si se mentine calda.
Blatul de tarta se stropeste cu coniac,iar deasupra se intinde crema. Se lasa circa 30 de minute sa se raceasca,apoi se orneaza cu felii de kiwi,kaki si fructe confiate.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu coniac si kaki" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Rulada cu branza dulce de vaci si stafide

Punem la inmuiat stafidele in esenta de rom si le lasam pana se umfla.Daca nu avem esenta de rom

6 voturi    7 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Mini-tarte de sarbatoare

Mini-tarte de sarbatoare

Se freaca untul cu zaharul.Se adauga oul.Se amesteca bine si se adauga faina amestecata cu sarea,coaja

1 vot    2 comentarii
1h 40 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 1 blat de tarta
  • 3 fructe kaki
  • 200 gr kiwi
  • 50 gr fructe confiate
  • 100 gr zahar
  • 100 gr frisca lichida
  • 50 gr faina
  • 2 oua
  • 100 ml coniac

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Cuib de viespe