autor:

Fara foto

» » , Aperitive, Aperitive

Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii

Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 februarie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Rocsi (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 februarie 2015

Ingrediente
Pentru aluat:, 200 gr faina, 1 lingura smantana, 100 ml lapte, 1 lingura ulei, un praf de sare, 10 gr drojdie proaspata, 1 lingurita zahar, Pentru umplutura:, 1 conserva cu carne de vita (300 gr), 200 gr mozzarella, 2 rosii, piper, sare, 1 lingurita busuioc uscat

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

3 voturi

Mod de preparare

Aluatul:
Punem laptele pe foc pana devine caldut.
Frecam drojdia cu zaharul pana se dizolva.
Cernem faina intr-un bol, punem sarea, drojdia si smantana.
Amestecam cu mana, turnam lapte putin cate putin, framantam pana obtinem un aluat omogen dar elastic.
La final incorporam uleiul.
Acoperim cu un prosop curat, lasam la dospit 30 de minute, la loc ferit de curent.
Umplutura:
Carnea de vita o bucatalim.
Spalam rosiile, le taiem felii rotunde, iar mozzarella o taiem bucati potrivite.
Presaram faina pe masa de lucru, turnam aluatul dospit si intindem o foaie potrivit de subtire.
Presaram putina faina intr-o tava de tarta, asezam foaia de aluat, presam pe margini cu degetele, taiem surplusul.
Asezam carnea de vita, felii de rosii, apoi bucatile de mozzarella.
Deasupra, punem busuiocul uscat, sare si piper.
Dam tarta in cuptorul incins, la o temperatura potrivita, pana se rumeneste deasupra.
Cand este gata, o scoatem, o lasam putin la racorit si servim.
Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu conserva de vita, mozzarella si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Rulada din piept de pui

Rulada din piept de pui

Pieptul de pui se spala ,se dezoseaza se feliaza si se bate usor.Se condimenteaza cu sare si piper.

6 voturi    3 comentarii
40 min
Aperitive cu carne
Pate de ficat de pui cu morcovi

Pate de ficat de pui cu morcovi

Spalati ficateii cu apa rece si puneti-i la fiert intr-un litru de apa cu putina sare, cam 15-20

4 voturi    7 comentarii
40 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • Fara foto

    ANDRIS CRISTINEL (Chef de cuisine):

    Foarte buna reteta, mai ales cind stai la o bere cu prietenii, eu am pus si citeva felii de ardei iute si a iesit mai picanta si s-a cam terminat si bautura si tarta, bineinteles.

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Rocsi (Chef de cuisine) , 27 martie 2015

    Multumesc Cristina!

  • Fara foto

    Cristina G (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

    Numai buna de incercat.

  • Fara foto

    Rocsy Ciobanu , 26 februarie 2015

    Ma bucur ca iti place. Te astept sa revii cu pareri daca o pregatesti!

    • Fara foto

      Lenuta Cristurean , 25 februarie 2015

      Arata foarte bine ,vreau s-o incerc

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

3 voturi

Ingrediente

  • Pentru aluat:
  • 200 gr faina
  • 1 lingura smantana
  • 100 ml lapte
  • 1 lingura ulei
  • un praf de sare
  • 10 gr drojdie proaspata
  • 1 lingurita zahar
  • Pentru umplutura:
  • 1 conserva cu carne de vita (300 gr)
  • 200 gr mozzarella
  • 2 rosii
  • piper
  • sare
  • 1 lingurita busuioc uscat

Raporteaza reteta

Retete
de Rocsi
Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Piept de pui umplut cu ciuperci in foietaj

Lasam foietajul sa se dezghete la temperatura camerei. Pieptul de pui il spalam si il tamponam cu

4 voturi    4 comentarii
1h 20 min
Aperitive cu carne
Salata cu ton si tofu

Salata cu ton si tofu

Ardeiul kapia il spalam, indepartam cotorul si toate semintele si il taiem cubulete. Ceapa verde

7 voturi    4 comentarii
20 min
Salate cu peste
Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatite umplute cu portocale in sos (de post)

Clatitele: Intr-un bol amestecam cu un tel apa minerala cu zaharul pudra,uleiul si coaja rasa de

6 voturi    5 comentarii
45 min
Retete de post

Rocsi (Chef de cuisine)

Multumesc Cristina!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulada de pui cu legume