Se amestecă nucile şi migdalele într-un blender, se adaugă restul ingredientelor şi se amestecă până se formează un aluat omogen. Dacă este prea sfărâmicios, se adaugă o linguriţă de apă de la curmale. Am uitat să precizez, curmalele trebuie lăsate la înmuiat 1-2 ore într-un bol cu apă. Compoziţia obţinută se presează într-o formă de tartă şi se dă la rece aproximatix 1 oră.
Se amestecă alunele înmuiate cu pulpa de la avocado într-un blender până se obţine o pastă omogenă. Se adauga şi restul ingredientelor, mai puţin fulgii de cocos si migdale şi se proceseaza până la omogenizare completă.
Se toarnă crema peste crustă şi se da la rece, până se întăreşte.
Înainte de servire, se presară fulgii de cocos si migdale deasupra tartei de avocado!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii