Se stropeste blatul de tarta cu sirop de fructe sau apa cu zahar pana se inmoaie un pic.Se pregateste gelatina dupa instructiunile de pe plic.Se amesteca gelatina cu branza mascarpone si se toarna peste tarta.Pregatim frucetle dorite pt a le adauga deasupra tartei.Eu am adaugat pere,banane,kiwi,mar si portocale siciliene(rosii).Se taie dupa plac fiecare fructa si se stropeste cu zeama de lamaie ca sa nu se innegreasca sau se adauga gelatina pt fructe daca aveti si se toarna deasupra.Se da la rece 2-3 ore si se serveste.Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii