autor:

Fara foto

» » Torturi

Tarta cu fructe

Autor: Larysya (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Slovacia


    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Larysya (Maestru bucatar)   
Specific:  

Slovacia


Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
Blatul: 3 oua, un pahar jumatate zahar, jumatate pahar de ulei, un pahar de iaurt, un praf de copt si faina cat cuprinde., Crema: 2 prafuri de budinca de vanilie, 500 ml de lapte, zahar dupa gust., Fructe (banane/struguri/capsuni/portocale) si 2 pliculete de gelatine.

Dificultate: Medie Timp: 30h

5 voturi

Mod de preparare

Blatul: se pun intr-un vas 3 oua si un pahar jumatate de zahar si se amesteca apoi se adauga uleiul, iaurtul un praf de copt si faina cat cuprinde (aluatul sa fie asemanator la consistenta cu cel de pandispan). Se toarna compozitia intr-o tava tapetata cu faina si se lasa la cuptor 30-40 min in functie de cuptor. Dupa ce blatul este facut se lasa putin la racit iar apoi se taie partea de deasupra care este un pic mai rumenita. Separat se prepara budinca dupa instructiunile de pe ambalaj si se toarna pe blat. Se lasa la racit (la temperatura camerei) si apoi se orneaza cu fructele dorite. Peste fructe se toarna gelatina care la fel se prepara dupa instructiunile de pe ambalaj. Se da la frigider pentru minim 1 ora si apoi se serveste. Pofta Buna!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu fructe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tarta cu budinca si fructe

Tarta cu budinca si fructe

Ungem o tava de tarta cu ulei , tapetam cu faina si intindem foaia de aluat.Cu ajutorul unei furculite

1 vot    2 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Tarta cu blat pandispan, fructe asortate si alune

Preparati aluatul de pandispan: separati albusurile de galbenusuri, frecati galbenusurile cu zaharul,

23 voturi    4 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 06 iunie 2010

    Un deliciu !

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Frumoasa, delicioasa, minunata.

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

    Superb arata,cred ca este un deliciu.Felicitari,pentru felul cum ai prezentat aceasta tarta,ai votul meu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Ce bine arata!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 07 februarie 2010

      Toate sunt gustoase.

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      Indiferent ca e tarta sau prajitura, daca e cu fructe este foarte buna...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 februarie 2010

      Imi plac tare mult tartele cu fructe,iar a ta arata grozav...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      E foarte atragatoare.

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Foarte frumos aranjata!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 04 august 2009

      Arata foarte bine....

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

30h

5 voturi

Ingrediente

  • Blatul: 3 oua
  • un pahar jumatate zahar
  • jumatate pahar de ulei
  • un pahar de iaurt
  • un praf de copt si faina cat cuprinde.
  • Crema: 2 prafuri de budinca de vanilie
  • 500 ml de lapte
  • zahar dupa gust.
  • Fructe (banane/struguri/capsuni/portocale) si 2 pliculete de gelatine.

Raporteaza reteta

constanta proca (Chef de cuisine)

Un deliciu !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort Ombre Tort Ombre

Pentru blat: albusurile se mixeaza cu praful de sare pentru 2-3 minute, pana incep sa se spumeze. Se adauga zaharul treptat si se mixeaza

0 voturi    0 comentarii
2h 20 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de fructe cu mascarpone Tort cu jeleu de fructe cu mascarpone

Mixam albusurile spuma cu un praf de sare, adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,apoi adaugam galbenusurile, amestecand

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Tort diplomat
Cookie Settings