Blatul:
Se amesteca toate ingredientele si se pune aluatul la congelator pentru 15 minute ca sa se raceasca. Dupa aceea,se intinde intr-o tava pentru tarta si se baga la cuptor la foc mic pentru vreo 15-20 minute
Crema:
Se mixeaza timp de 4 minute crema de vanilie impreuna cu laptele rece. Fructele de padure se amesteca cu 3 linguri de zahar, se lasa la fiert pe foc mic pentru vreo 5 minute, apoi se scurge surplusul de zeama printr-o sita.
Dupa ce s-a copt blatul, se lasa la racit, se adauga crema, iar peste crema se aseaza fructele. Tarta se va pune la frigider sa se raceasca.
Pofta buna!
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii