Scoatem fructele din compot,le taiem,le scoatem samburii si le lasam sa se scurga.
Eu am folosit compot de struguri, piersici si visine.Sunt cam greu de scos samburii de la visine dar nu imposibil...
Se separa ouale.Se bat albusurile spuma cu zaharul, apoi se adauga restul ingredientelor.
Se coace in forma rotunda,unsa cu ulei si tapetata cu faina,timp de 20-25 min.
Se raceste,se scoate din tava, apoi se insiropeaza bine cu compot.
Se prepara budinca in 250 g lapte si 250 g compot conform instructiunilor de pe pachet.
Se intinde apoi peste blat si usor si peste margini.
Se aseaza apoi deasupra fructele,dupa fantezia proprie...
Se prepara si gelatina conform instructiunilor de pe pachet, iar apoi se toarna calda peste fructe.
Eu am lasat-o asa (ca m-am grabit..), dar daca vrei sa aiba un aspect si mai festiv,o poti orna cu frisca.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii