Se spala merele,se curata de coaja,se taie in jumatate,scobindu-se mijlocul.
Intr-un vas termorezistent,mai adanc,se aseaza hartie de copt,in asa fel incat sa acopere si peretii vasului.
Se aseaza merele,peste care se pune zahar (in scobitura) si se dau la cuptor 15 min la 180 grade,pana se caramelizeaza zaharul si se inmoaie merele putin.
In timp ce merele stau in cuptor,se face compozitia de blat.
Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat albusurile spuma cu o cana de zahar si separat galbenusurile cu 1/2 cana de zahar.Se adauga galbenusurile batute peste spuma,uleiul,praful de copt si faina treptat.
Cand sunt gata merele,se toarna compozitia peste ele si se mai da la cuptor in 30-40 minute.Cand este gata,se pudreaza.
Descopera reteta de pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Afla cum sa faci un desert delicios si aromat,...
Pachetele pufoase cu aluat de casa si umplutura de mere. Reteta usoara si delicioasaCiorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasa! Descopera cum sa pregatesti aceasta ciorba plina de vitamine, perfecta...
Ciorba de verdeturi - reteta sanatoasa si gustoasaReteta de cartofi noi la tigaie. Cartofi noi la tigaie reteta simpla. Reteta de cartofi fierti si trasi la tigaie. Retete cu...
Cartofi noi la tigaieRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii