Cantitatile acestea sunt pentru o tava mica, cu diametrul de 28 cm. Se aduce untul la temperatura camerei si se mixeaza cu oul, sarea si zaharul pana devine o compozitie cremoasa. Se incorporeaza apoi faina in care am adaugat praful de copt si se omogenizeaza bine, lasandu-se la rece vreo 3o min.
Se intinde in tava unsa si tapeta si se da la cuptorul preancalzit, timp de 15-20 min in functie de grosimea foii.
In timp ce se coace blatul se prepara crema de branza astfel: se freaca zaharul , cu zaharul vanilat si ouale pana zaharul se topeste si apoi se adauga branza mascarpone, se incorporeazaa complet, se pune amidonul si dupa ce s-a omogenizat bine se adauga peste blatul de tarta. Peste crema de branza se aseaza murele si se mai da 15 min la cuptor. Cand este gata se orneaza dupa gust.
Eu am lasat-o sa se raceasca complet si am ornat tarta cu mure si crema de branza cu 3 linguri de frisca in care am adaugat o lingurita de sos de mure si ceva fructe...

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii