Mod de preparare:
1. Curata perele, taie-le pe jumatate si scoate cotorul, apoi taie fiecare jumatate in trei.
2.Incalzeste untul intr-o cratita antiadeziva, apoi aduga perele taiate, dupa ce le-ai trecut prin zahar pudra. Lasa perele sa se caramelizeze si, ca sa nu se arda, stropeste-le cu putina apa. Cand sunt caramelizate, adauga smantana.
3. Transfera perele cu o lingura pe foaia de aluat - aluat pe care l-ai asezat intr-o tava unsa si tapetata cu faina - cu tot cu suc, apoi pudreaza tarta din belsug cu pudra de migdale si coace-o timp de 20-30 de minute. Se serveste calda.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii