Mod de preparare:
1. Curata perele, taie-le pe jumatate si scoate cotorul, apoi taie fiecare jumatate in trei.
2.Incalzeste untul intr-o cratita antiadeziva, apoi aduga perele taiate, dupa ce le-ai trecut prin zahar pudra. Lasa perele sa se caramelizeze si, ca sa nu se arda, stropeste-le cu putina apa. Cand sunt caramelizate, adauga smantana.
3. Transfera perele cu o lingura pe foaia de aluat - aluat pe care l-ai asezat intr-o tava unsa si tapetata cu faina - cu tot cu suc, apoi pudreaza tarta din belsug cu pudra de migdale si coace-o timp de 20-30 de minute. Se serveste calda.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii