Fierbem 500ml apa cu 80g zahar,adaugam perele taiate pe jumatate,si le fierbem timp de 15 minute!
Le dam deoparte la racit,in siropul in care au fiert;
Untul moale il batem bine cu restul de zahar pana va devenii o crema,incorporam faina,ouale unul cate unul,migdalele macinate amestecate cu praful de copt;
Impartim compozitia in doua;
in una din compozitii amestecam 20g cacao,omogenizam;
Ungem si tapetam o tava detasabila cu unt si faina,si hartie,turnam compozitia alba,urmeaza compozitia neagra,asezam feliile de pere;
introducem in cuptorul cald 180°C timp de 35-40 minute;
Cand este gata se unge cu gem de caise sau piersici diluit cu apa;
Se serveste pudrat cu zahar sau cu ciocolata topita deasupra;
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postReteta de cornuri pufoase cu gem. Cornuri pufoase cu gem reteta simpla. Cornuri cu gem reteta. Reteta de cornuri pufoase....
Cornuri pufoase cu gemReteta de mancare de fasole boabe. Mancare de fasole boabe reteta de post. Retetea de iahnie de fasole boabe. Reteta simpla...
Mancare de fasole boabeRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii