autor:

vera

» » Torturi

Tarta cu piersici

Autor: vera (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vera (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 23 iunie 2010

Ingrediente
5-6 piersici feliate, 3 oua intregi, 200g lapte sau frisca lichida, 100g zahar, 90g faina, 2 linguri brandy(optional)

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

5 voturi

Mod de preparare

Piersicile spalate se feliaza si se dau deoparte;
Uoale,le batem bine cu zaharul pana devin o crema densa,incorporam faina cernuta,iar la sfarsit smantana lichida putin cate putin;In final coniacul amestecand usor cu lingura;
Ungem o tava cu unt sau ulei,presaram cu zahar cam 1 lingura,asezam deasupra feliile de piersici pe fundul tavii iar deasupra turnam compozitia obtinuta de oua si introducem in cuptorul cald 180°C timp de 45 minute;
La sfarsitul coacerii se scoate tava din cuptor lasam bine la racit si intoarcem tava ,,cu fundul ''in sus,pudram cu zahar,decoram eventual cu frisca batuta;
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu piersici" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
TARTA CU PIERSICI SI PRUNE

TARTA CU PIERSICI SI PRUNE

Bati galbenusele cu zaharul,adaugi laptele, uleiul, smantana,faina,aromele,praful de copt,apa, faina,

3 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici

Tarta cu branza aromata cu vanilie si piersici

Incinge cuptorul la 180˚C. Unge cu grasime o tava rotunda de 23 cm diametru. Pentru aluat, amesteca

38 voturi    10 comentarii
45 min
Torturi

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • Reteta testata de 1 utilizator Ai testat si tu reteta?
  • vera

    vera (Chef de cuisine):

    Aceleasi ingrediente ...dar cu cirese Delicioasa,usor acrisoara,se poate servii cu o inghetata de vanilie alaturi!

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • paviasi

    paviasi (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    buna,si nu prea am voie dulce!

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 27 iunie 2010

    Usor si bun si bun de facut pofta.

  • ana catalina focsa

    ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 25 iunie 2010

    usor de preparat,lejera si delicioasa! felicitari!

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Buna,buna,buna*****

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Buna de tot!

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 24 iunie 2010

      Rapidã si finutã!!!*****

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Imi plac mult prajiturile cu fructe.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      O prajiturica rapida si gustoasa...

    • ALINA BANICA

      ALINA BANICA (Chef de cuisine) , 23 iunie 2010

      Cred ca este foarte buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

55 min

5 voturi

Ingrediente

  • 5-6 piersici feliate
  • 3 oua intregi
  • 200g lapte sau frisca lichida
  • 100g zahar
  • 90g faina
  • 2 linguri brandy(optional)

Raporteaza reteta

Retete
de vera
Pasta alla carbonara

Pasta alla carbonara

Taiati costita cubulete si o caliti intr-un pic de ulei. Bateti galbenusurile cu smantina si cu parmezanul,

46 voturi    16 comentarii
18 min
Paste si pizza
Paste alla matriciana

Paste alla matriciana

Intr-o tigaie se pun uleiul, usturoiul, patrunjelul si ceapa, amestecind cu atentie. Cind ceapa a

10 voturi    4 comentarii
15 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata amara

Tort de ciocolata amara

Ciocolata + untul se pun intr-un vas care la rindul lui vine pus intr-o cratita cu apa (bagno-maria)

6 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse

paviasi (Chef de cuisine)

buna,si nu prea am voie dulce!

Adauga reteta
Retete

din Torturi

Tort cu ciocolata si caise Tort cu ciocolata si caise

Se topeste ciocolata si se incorporeaza cate putin, untul. Se lasa sa se raceasca. Se mixeaza albusurile cu un praf de sare, apoi cu

0 voturi    0 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone Tort cu jeleu de zmeura si crema mascarpone

Blatul: Untul la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul pudra. Se adauga pe rand, cate un ou, mixand bine dupa fiecare.

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Dulciuri diverse
Tort cu choux-uri si crema de fructe de padure si fistic