Tarta cu prune cu aluat de foitaj

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu prune cu aluat de foitaj

Ingrediente

  • 1 pachet de foitaj
  • 500g prune
  • 6 linguri zahar
  • 2 linguri dulceata de caise
  • 2 linguri nuci macinate
  • 2 linguri smantana
  • 2 oua
  • Un praf de sare

Mod de preparare

Intr o forma rotunda ,unsa cu unt se deruleaza foitajul
Se unge cu dulceata
Se presara cu 1 lingura nuca
Se adauga prunele,se presara 3 linguri de zahar si 1 lingura nuca
Se bat ouale cu smantana ,cu zaharul ,praful de sare si grauntele de vanilie ,scoase din batonas
Se varsa peste prune
Se da la cuptor 35 min foc mediu

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise