autor:

kok miori

» » Aperitive

Tarta cu rosioare chery

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Ingrediente
cantitati ptr 2 portii personale, , 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj, 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar, 1/4pahar de ulei de masline, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intii incalzim uleiul in tigaie si prajim putin rosioarele-2minute dupa care le luam de pe foc si presaram cu sare,piper si usturoi,si patrunjel tocat marunt.
Pe o tava de copt punem o hirtie de pergament.
Ungem rotundurile de aluat pe o parte cu brinza pe toata suprafata si asezam rosiile pe aluatul uns de jur imprejur.
Punem rotundurile cu rosioarele pe pergament si aluatul sa fie deasupra si aranjam ca rosioarele sa fie sub aluat, si coacem cam 12 minute la 200 de grade pina aluatul se rumeneste usor.
Se rastoarna rotundurile pe farfurii astfel ca rosioarele sa fie deasupra.
Este o gustare foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosioare chery" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Briose cu cascaval si masline

Briose cu cascaval si masline

Intr-un castron amestecam bine laptele,ouale,uleiul si un praf de sare.Intr-un alt vas amestecam

5 voturi    5 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
APERITIVE ANDI

APERITIVE ANDI

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina,

18 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 20 %
229.99 lei
183.99 lei

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 2 portii personale
  • 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj
  • 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar
  • 1/4pahar de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Cordon bleu din castraveti murati Cordon bleu din castraveti murati

Se taie capetele la castraveti si se indeparteaza miezul cu ajutorul ustensilei de scos cotoarele la mere. Se spala castravetii si

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive
Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

1 vot    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Aperitiv "Omuleti"