Intii incalzim uleiul in tigaie si prajim putin rosioarele-2minute dupa care le luam de pe foc si presaram cu sare,piper si usturoi,si patrunjel tocat marunt.
Pe o tava de copt punem o hirtie de pergament.
Ungem rotundurile de aluat pe o parte cu brinza pe toata suprafata si asezam rosiile pe aluatul uns de jur imprejur.
Punem rotundurile cu rosioarele pe pergament si aluatul sa fie deasupra si aranjam ca rosioarele sa fie sub aluat, si coacem cam 12 minute la 200 de grade pina aluatul se rumeneste usor.
Se rastoarna rotundurile pe farfurii astfel ca rosioarele sa fie deasupra.
Este o gustare foarte gustoasa.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii