autor:

kok miori

» » Aperitive

Tarta cu rosioare chery

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Ingrediente
cantitati ptr 2 portii personale, , 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj, 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar, 1/4pahar de ulei de masline, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intii incalzim uleiul in tigaie si prajim putin rosioarele-2minute dupa care le luam de pe foc si presaram cu sare,piper si usturoi,si patrunjel tocat marunt.
Pe o tava de copt punem o hirtie de pergament.
Ungem rotundurile de aluat pe o parte cu brinza pe toata suprafata si asezam rosiile pe aluatul uns de jur imprejur.
Punem rotundurile cu rosioarele pe pergament si aluatul sa fie deasupra si aranjam ca rosioarele sa fie sub aluat, si coacem cam 12 minute la 200 de grade pina aluatul se rumeneste usor.
Se rastoarna rotundurile pe farfurii astfel ca rosioarele sa fie deasupra.
Este o gustare foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosioare chery" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

RULADA DE CASCAVAL CU SUNCA SI ARDEI ROSU

Intai se prepara umplutura astfel: se amesteca brinza de vaci care trebuie sa fie mai seaca cu untul,

5 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Tarta cu telemea si rosii

Tarta cu telemea si rosii

Ochii vad, burtica pofteste :) . Cand am vazut zilele trecute tarta aceasta la Edith am stiut ca

8 voturi    11 comentarii
45 min
Aperitive cu brinza

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 2 portii personale
  • 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj
  • 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar
  • 1/4pahar de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

11 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Pateuri cu branza vegana si masline verzi Pateuri cu branza vegana si masline verzi

Intai pregatim umplutura- dam pe razatoare branza si amestecam cu maslinele taiate si cu zaatar si amestecam bine. Intindem o foaie

1 vot    0 comentarii
1h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Batoane de porumb cu branza Batoane de porumb cu branza

Se strecoara porumbul si se amesteca cu ouale, uleiul, branza si restul ingredientelor in afara de pesmet. Se amesteca bine pana se

1 vot    0 comentarii
1h 15 min
Aperitive cu brinza
Cosulete cu legume si sos de parmezan