autor:

kok miori

» » Aperitive

Tarta cu rosioare chery

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 30 septembrie 2010

Ingrediente
cantitati ptr 2 portii personale, , 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj, 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar, 1/4pahar de ulei de masline, 3 catei de usturoi zdrobiti, 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

4 voturi

Mod de preparare

Intii incalzim uleiul in tigaie si prajim putin rosioarele-2minute dupa care le luam de pe foc si presaram cu sare,piper si usturoi,si patrunjel tocat marunt.
Pe o tava de copt punem o hirtie de pergament.
Ungem rotundurile de aluat pe o parte cu brinza pe toata suprafata si asezam rosiile pe aluatul uns de jur imprejur.
Punem rotundurile cu rosioarele pe pergament si aluatul sa fie deasupra si aranjam ca rosioarele sa fie sub aluat, si coacem cam 12 minute la 200 de grade pina aluatul se rumeneste usor.
Se rastoarna rotundurile pe farfurii astfel ca rosioarele sa fie deasupra.
Este o gustare foarte gustoasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu rosioare chery" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Flori de dovlecel umplute cu ricotta

Se spala cu grija florile si se lasa sa se zvante pe un prosop de bucatarie. Intre timp, se

3 voturi    4 comentarii
1h
Aperitive cu brinza
Foietaj cu rosii si branza

Foietaj cu rosii si branza

Se intinde foietajul pe o suprafata presarata cu parmezan. Se decupeaza forme cu un pahar, apoi se

5 voturi    5 comentarii
25 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

4 voturi

Ingrediente

  • cantitati ptr 2 portii personale
  • 2 rotunduri de aluat frantuzesc sau foietaj
  • 2 linguri brinza grasa de uns cu gust de usturoi sau marar
  • 1/4pahar de ulei de masline
  • 3 catei de usturoi zdrobiti
  • 1/2 pahar de verdeata proaspata tocata

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

8 voturi    1 comentariu
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

29 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

9 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri
Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu brinza

Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza Placinta floare cu spanac, mozzarella si crema de branza

Pregatesti maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute, la

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Cornuri din aluat de cartofi Cornuri din aluat de cartofi

Se fierb cartofii pana cand sunt moi, se scurg de apa, apoi se pun in bol si se paseaza. Lasa-i sa se raceasca. Se adauga parmezanul

0 voturi    0 comentarii
35 min
Aluaturi si Foietaje
Pogacele cu cascaval