Tartă cu spanac și feta

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tartă cu spanac și feta

Ingrediente

  • aluat foietaj cumparat
  • spanac congelat in cuburi 200-300 gr
  • 3 ouă
  • 200 ml frișcă lichidă
  • 200-250 gr. brânză feta

Mod de preparare

Se intinde aluatul într-o formă de copt rotundă, cu hârtia de copt desubt. Împungem aluatul cu o furculiță ca să nu le umfle în timpul coacerii. Spanacul dezghețat îl scurgem de excesul de apă.

Într-un bol amestecam ouăle, frișca, jumătate din brânza feta (mărunțită cu furculița sau dată prin răzătoare) și spanacul. Turnăm compoziția peste aluatul din formă și radem deasupra restul brânzei care a rămas. Dăm la cuptor pentru 20-30 min la foc mediu.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de toamna cu mere si gutui

Tort de toamna cu mere si gutui

Se pregatesc intai fructele.

Tort de toamna cu mere si gutui
Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Sarmale cu varza dulce in vas de lut

Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.

Sarmale cu varza dulce in vas de lut
Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata

Ciorba de sfecla cu costita afumata
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise