Se bat 3 oua. Se adauga 3 linguri de zahar, 3 linguri de faina amestecate cu 1 lingurita de praf de copt, 1 zahar vanilat, 3 linguri de ulei. Se toarna compozitiz in forma de tarta si se da la cuptor. Cand este gata se scoate din forma si se lasa sa se raceasca.
Se face budinca conform instructiunilor de pe plic cu 500 ml lapte si 3 linguri de zahar si se lasa sa se raceasca.
Cand s-au racit bine, se intinde budinca pe tarta si se presara strugureii.
Se prepara tort gelee cu apa si o lingura de zahar si se pune deasupra fructelor.
Se da la rece si se serveste.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii