Se curata merele,se taie in patru iar apoi feliute fara sa se desparta.
Se freaca galbenusurile,oul si zaharul,se adauga untul,esenta si scortisoara si se bat deasupra aburilor pana se topeste untul.Apoi se adauga faina,praful de copt si sarea.
Acest aluat se toarna intr-o tava rotunda unsa cu unt,iar deasupra aluatului se aseaza merele.
Se da la cuptor 40 min la 180ºC.Se pudreaza cu zahar vanilat

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii