Tarta de queso con arandanos

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 litru de frisca lichida
  • 2 plicuri de cuajada
  • 150 grame branza topita
  • 8 linguri de zahar
  • 1 pachet de biscuiti
  • aproximativ 3 linguri de margarina

Mod de preparare

Se macina biscuitii si se amesteca cu margarina pana se face ca o pasta groasa.Aceasta compozitie se pune pe fundul unui molde sau o tava rotunda pentru prajituri.Se da la racit.Intr-o cratita se pune frisca,zaharul,branza si cuajada si se amesteca bine.Se pune la foc pana ce incepe sa fiarba si da in colcot dar amestecand in continuare sa nu se lipeasca.Dupa ce da in colcot se ia de pe foc si se pune peste biscuiti.Se lasa la racit cel putin 2-3 ore.Dupa ce s-a racit si s-a intarit se pune dulceata de coacaze deasupra.(Poate fi dulceata de ce doriti.Eu am probat-o si cu dulceata de capsuni,caise,piersici sau zmeura si este la fel de buna)

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise