Se macina biscuitii si se amesteca cu margarina pana se face ca o pasta groasa.Aceasta compozitie se pune pe fundul unui molde sau o tava rotunda pentru prajituri.Se da la racit.Intr-o cratita se pune frisca,zaharul,branza si cuajada si se amesteca bine.Se pune la foc pana ce incepe sa fiarba si da in colcot dar amestecand in continuare sa nu se lipeasca.Dupa ce da in colcot se ia de pe foc si se pune peste biscuiti.Se lasa la racit cel putin 2-3 ore.Dupa ce s-a racit si s-a intarit se pune dulceata de coacaze deasupra.(Poate fi dulceata de ce doriti.Eu am probat-o si cu dulceata de capsuni,caise,piersici sau zmeura si este la fel de buna)
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii