Se bat bine ouale, se adauga iaurtul si se amesteca, se adauga faina, pliculetul de praf de copt si praful de sare si se omogenizeaza bine.
Aceasta compozitie se toarna in forma de copt tapetata cu ulei si pesmet, se acopera cu staniol si se da la cuptorul preincalzit la 200 grade, pentru 30 min.
Intre timp curatam ciupercile de coaja, le taiem felii si le prajim intr-o lingura de ulei de masline pana cand devin aurii.
Scoatem forma de la cuptor, presaram peste compozitie (care va fi moale desupra) ciupercile, branza faramitata si aqcoperim totul cu felii subtiri de prosciuto. Se mai da la cuptor pentru inca aproximativ 20 min.
Daca vi se pare ca sa rumeneste si se usuca prea tare feliile de prosciuto, se mai acopera cu folia de staniol si se lasa pana aluatul capata consistenta. Se face testul cu scobitoarea. Pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii