autor:

Dachman Laura

» » , , Aperitive, Aperitive, Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Tarte pufoase cu ciuperci salbatice

Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Dachman Laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 06 septembrie 2009

Ingrediente
•400 gr aluat foietaj, •25 gr unt, •340 gr mix de ciuperci salbatice, curatate si tocate, •50 gr branza topita, •1 lingura patrunjel tocat, •4 catei de usturoi, tocati, •1 ou, batut

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

1. Ruleaza aluatul foietaj si taie 12 cercuri a cate 8 cm diametru sau 4 tarte mai mari a cate 16 cm diametru.Se dau cercurile la frigider pana se prepara ciupercile.
2. Incalzeste cuptorul la 180°C.Incinge o tigaie, adauga untul, apoi prajeste ciupercile timp de 5-10 minute pana cand lichidul din tgaie s-a evaporat.Asezoneaza ciupercile dupa gust, ia-le de pe foc, apoi amesteca-le cu branza topita, patrunjel si usturoi.
3. Traseasa o margine de 1cm grosime fiecarui cerc, apoi imparte amestecul de ciuperci in centrul cercurilor.Periaza marginile cercurilor cu ou, apoi da-le la copt 30-40 minute, pana s-au umflat si au devenit aurii.Tartele se servesc imediat.

:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarte pufoase cu ciuperci salbatice" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ghiveci  de legume  cu  orez

Ghiveci de legume cu orez

Se prajeste ceapa, se adauga morcovii si patrunjelul taiati felii subtiri, se calesc toate,

21 voturi    11 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Dimineata Regala

Dimineata Regala

Ceapa se curata, se taie solzi si se pune la calit in putin ulei de masline, apoi se rasfira in tava.

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 20 %
499.99 lei
399.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 03 august 2010

    O bunatate !

  • anca

    anca (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

    Draga Laura toata lumea te lauda ,dar nimeni nu s a gandit sa ti dea un vot Eu iti dau un 5* pt ca mi a placut f mult ideea si pt ca e de munca la ea Felicitari si tine o tot asa! Bravo fatuca minunata!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 13 octombrie 2009

    Delicios...

    • samoila tudorel

      samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009

      Ce rost mai are sa citesc toate retetele,atunci cand toate sunt una si una?

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009

      Delicios!!!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Foarte frumos, apetisant!

    • Czompa

      Czompa (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009

      Super reteta, super gust...!

    • Fara foto

      lulucea , 09 septembrie 2009

      Intr-adevar o nebunie; eu, in stilul asta, am umplut rondelele, cu umplutura de branza pentru placinta, iar cand le-am scos, am pus o lingurita de smantana deasupra; o bunatate.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009

      Arata minunat si trebuie sa fie o bunatate...

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • •400 gr aluat foietaj
  • •25 gr unt
  • •340 gr mix de ciuperci salbatice
  • curatate si tocate
  • •50 gr branza topita
  • •1 lingura patrunjel tocat
  • •4 catei de usturoi
  • tocati
  • •1 ou
  • batut

Raporteaza reteta

Retete
de Dachman Laura
Bagels

Bagels

Se amesteca faina cu sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc.Intr-un castronas se amesteca

14 voturi    8 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Peste in stil mediteraneean

Peste in stil mediteraneean

Se incalzesc uleiul si vinul sau bulionul intr-o cratita, se adauga telina, usturoiul si ceapa si

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
Marble Bundt Cake

Marble Bundt Cake

Incalzeste cuptorul la 150°, unge cu unt si da cu faina o tava pentru chec rotund.Bate cu mixerul

4 voturi    7 comentarii
2h
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Frittata cu vinete Frittata cu vinete

Se sfarama fideaua si se presara in tava in care s-a pus hartie de copt, (are rol de a trage surplusul de lichid). Se adauga un rand

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Tarta rustica cu blat aromat din gris Tarta rustica cu blat aromat din gris

Se amesteca faina cu grisul, se face o adancitura in mijloc si adaugam untul topit, ouale, sare, ierburile aromate de Provence, chimenul;

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Tocanita de pui cu branza de burduf