Ingrediente
•400 gr aluat foietaj, •25 gr unt, •340 gr mix de ciuperci salbatice, curatate si tocate, •50 gr branza topita, •1 lingura patrunjel tocat, •4 catei de usturoi, tocati, •1 ou, batut
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
5 voturi
Mod de preparare
2. Incalzeste cuptorul la 180°C.Incinge o tigaie, adauga untul, apoi prajeste ciupercile timp de 5-10 minute pana cand lichidul din tgaie s-a evaporat.Asezoneaza ciupercile dupa gust, ia-le de pe foc, apoi amesteca-le cu branza topita, patrunjel si usturoi.
3. Traseasa o margine de 1cm grosime fiecarui cerc, apoi imparte amestecul de ciuperci in centrul cercurilor.Periaza marginile cercurilor cu ou, apoi da-le la copt 30-40 minute, pana s-au umflat si au devenit aurii.Tartele se servesc imediat.
:) Pentru mai multe retete noi vizitati blogul http://lauradfood.blogspot.com/
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Ce rost mai are sa citesc toate retetele,atunci cand toate sunt una si una?
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 16 septembrie 2009
Delicios!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009
Foarte frumos, apetisant!
Czompa (Chef de cuisine) , 11 septembrie 2009
Super reteta, super gust...!
lulucea , 09 septembrie 2009
Intr-adevar o nebunie; eu, in stilul asta, am umplut rondelele, cu umplutura de branza pentru placinta, iar cand le-am scos, am pus o lingurita de smantana deasupra; o bunatate.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 09 septembrie 2009
Arata minunat si trebuie sa fie o bunatate...