autor:

iuliana tarnoveanu

» » Sandviciuri

Tartine cu brinza telemea si unt

Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iuliana tarnoveanu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 25 iulie 2008

Ingrediente
1 felie de piine, 1 felie de brinza telemea, 50g unt

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Se unge felia de paine cu unt, apoi se aseaza felia de brinza taiata drept sau ondulat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu brinza telemea si unt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Sandviciuri
Paine cu ou

Paine cu ou

Se foloseste paine veche de o zi, daca e proaspata painea, se inmoaie prea mult feliile. Batem ouale

0 voturi    1 comentariu
30 min
Sandviciuri
Sandvis cu sunca de pui

Sandvis cu sunca de pui

Chifla se taie in doua. Branza de vaci se paseaza cu untul si se sareaza dupa gust. Cu pasta obtinuta

4 voturi    4 comentarii
1h
Sandviciuri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 1 felie de piine
  • 1 felie de brinza telemea
  • 50g unt

Raporteaza reteta

Retete
de iuliana tarnoveanu
ciorba de dovlecei

ciorba de dovlecei

Se spala si se curata morcovul si dovleceii.Se taie dovleceii cubulete de marime potrivita,morcovul

3 voturi    5 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Sarmalute de curcan invelite in dragavei

Carnea tocata de curcan se amesteca impreuna cu ceapa tocata fin,orez si cimbru.Frunzele de dragavei

3 voturi    6 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
sarmalute in foi de varza

sarmalute in foi de varza

Se scoate cotorul de la varza dupa care se pune la fiert intr-un vas pentru a se inmuia frunzele.De

10 voturi    5 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Sandviciuri

Sandwich cald cu cascaval Sandwich cald cu cascaval

Intr-un bol amestecam toate ingredientele mentionate (usturoiul curatat si trecut prin presa). Le omogenizam pana obtinem o pasta cu

1 vot    0 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Tapas cu jambon Tapas cu jambon

Intr-un castron adaugam rosiile pisate (tocate marunt) fara pielita, usturoiul zdrobit, ulei de masline, sare, piper; amestecam bine

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
SANDVIS DELICIOS