autor:

Georgiana Cosac

» » Aperitive

Tartine cu ciuperci si branza

Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 martie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Georgiana Cosac (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 martie 2009

Ingrediente
450 g ciuperci champinion, 1 lingura unt, 3 cepe rosii, rozmarin, 4 felii paine toast, branza, 1 catel usturoi, sare, piper.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Ciupercile se taie felii subtiri si se pun la calit in unt. Ceapa se taie pestisori si se pune peste ciuperci, se condimenteaza, se adauga si usturoiul maruntit si rozmarinul tocat.
Intr-o alta tigaie se pun feliile de paine la copt. Dupa ce s-au rumenit aseaza una langa cealalta intr-o tava de cuptor. Amestecul de ciuperci se repartizeaza peste feliile de paine. Se rade branza si se da tava la cuptor.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tartine cu ciuperci si branza" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Placintele cu branza de capra

Placintele cu branza de capra

Branza sfaramata se amesteca cu un ou(batut),ceapa tocata marunt,un praf de sare si un praf de piper

9 voturi    6 comentarii
20 min
Aperitive cu brinza
Malai sarat

Malai sarat

In ciaun se incalzeste laptele pana incepe sa fiarba. Se face focul mic si se toarna faina facand

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de Georgiana Cosac
Ciocolata de casa

Ciocolata de casa

Apa si zaharul se fierb pe foc mic pana cand zaharul se topeste complet. Laptele si cacaoa cernute

129 voturi    7 comentarii
40 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu mac

Prajitura cu mac

Blatul: Se bat albusurile spuma tare cu un praf de sare, dupa care se adauga treptat zaharul, macul,

218 voturi    15 comentarii
1h
Prajituri
Salam de biscuiti

Salam de biscuiti

Zaharul si apa se fierb. Dupa ce s-a topit zaharul se pune cacaoa. Se ia de pe foc si se pune margarina

13 voturi    6 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Aperitive reci Aperitive reci

Chiftelute: Se amesteca carnea tocata cu ouale, painea inmuiata si stoarsa bine, ceapa data pe razatoare, restul condimentelor si usturoiul

52 voturi    32 comentarii
1h
Aperitive
Langos Langos

Incalzim putin laptele si dizolvam drojdia. Adaugam sarea, oul batut putin cu furculita si faina. Framantam bine pana obtinem un

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aperitive
Rulou din dovlecei