Ciupercile se taie felii subtiri si se pun la calit in unt. Ceapa se taie pestisori si se pune peste ciuperci, se condimenteaza, se adauga si usturoiul maruntit si rozmarinul tocat.
Intr-o alta tigaie se pun feliile de paine la copt. Dupa ce s-au rumenit aseaza una langa cealalta intr-o tava de cuptor. Amestecul de ciuperci se repartizeaza peste feliile de paine. Se rade branza si se da tava la cuptor.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii