TARTINE CU PATE DE FICAT

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • Franzela
  • pateu de ficat
  • masline
  • gogosari
  • maioneza
  • smintina groasa
  • rosii mici.

Mod de preparare

Feliile de franzela se ung cu pateul de ficat si se decoreaza cu masline taiate in forma de stea sicu raze subtiri din gogosari.La pateu se poate adauga maioneza in parti egale si, facultativ, se pune si o lingura cu smintina groasa.Se aplica pasta pe feliile de franzela si se decoreaza la fel.Cuaceasta compozitie se pot umple rosii mici.Se taie cite un capac fiecarei rosii in partea coditei si se scoate mijlocul cu lingurita.Pasta de ficat cu maioneza se pune in cornet impermeabil cu sprit crestat la capat, ca cel pentru ornat cu frisca.Se introduce spritul in rosie si, printr-o singura apasare, aceasta se umple; deasupra se termina cu o rozeta foarte decorativa.Se servesc ca aperitiv.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise