Din ou, zahar, lapte, ulei si faina care a fost amestecata cu praful de copt se face un aluat care se lasa sa se odihneasca. Merele se taie in placi de 1 cm grosime, se pun direct in sucul de lamaie. Rondelele de mar se trec prin aluat si se prejesc in ulei fierbinte pana devin maronii. Se serveste cu inghetata su scortisoara.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii