TARTINE DE MAR CU INGHETATA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un ou
  • o lingura de zahar
  • 60 ml lapte
  • sare
  • o lingurita de ulei
  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 mere acre
  • 2 linguri suc de lamaie
  • zahar pudra
  • 300 g inghetata
  • de vanilie ( sau dupa preferinta )
  • o lingurita de scortisoara

Mod de preparare

Din ou, zahar, lapte, ulei si faina care a fost amestecata cu praful de copt se face un aluat care se lasa sa se odihneasca. Merele se taie in placi de 1 cm grosime, se pun direct in sucul de lamaie. Rondelele de mar se trec prin aluat si se prejesc in ulei fierbinte pana devin maronii. Se serveste cu inghetata su scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...

Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache
Supa crema de ciuperci

Supa crema de ciuperci

Intr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.

Supa crema de ciuperci
Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte

Ficatei de pui in sos de lapte
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise