TARTINE DE MAR CU INGHETATA

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • un ou
  • o lingura de zahar
  • 60 ml lapte
  • sare
  • o lingurita de ulei
  • 125 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 2 mere acre
  • 2 linguri suc de lamaie
  • zahar pudra
  • 300 g inghetata
  • de vanilie ( sau dupa preferinta )
  • o lingurita de scortisoara

Mod de preparare

Din ou, zahar, lapte, ulei si faina care a fost amestecata cu praful de copt se face un aluat care se lasa sa se odihneasca. Merele se taie in placi de 1 cm grosime, se pun direct in sucul de lamaie. Rondelele de mar se trec prin aluat si se prejesc in ulei fierbinte pana devin maronii. Se serveste cu inghetata su scortisoara.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise