autor:

Tiberius77

» » Dulciuri diverse

Tiberius Parfe

Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Tiberius77 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 aprilie 2010

Ingrediente
10 albus oua, 500 ml frisca dulce lichida, 400 gr nuca, 250 gr zahar

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

2 voturi

Mod de preparare

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.
Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.
Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.

Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.

Adaugati si nuca si zaharul caramel.

Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.

Servitile cu gem de afine si menta


Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiberius Parfe" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Dulceata de prune

Dulceata de prune

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor, se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare,

1 vot    0 comentarii
3h
Dulciuri diverse
Briose cu ciocolata

Briose cu ciocolata

Mod de preparare: Amestecam ingredientele uscate: faina, praful de copt si cacaua. Se amesteca

3 voturi    2 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Mihaela11

    Mihaela11 (Chef de cuisine) , 16 aprilie 2010

    Delicios!***** Elegant.........

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Arata minunat ...

  • Camelia Grosu

    Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 15 aprilie 2010

    Multumesc ca pofta am.

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 14 aprilie 2010

      Iti lipsesc vreo cateva" cratime-",dar reteta arata foarte bine.Felicitari!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

2 voturi

Ingrediente

  • 10 albus oua
  • 500 ml frisca dulce lichida
  • 400 gr nuca
  • 250 gr zahar

Raporteaza reteta

Retete
de Tiberius77
Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc

Sos Beurre Blanc Punem in craticioara sau o tigaie cu margini mai inalte otetul cu vinul si cu

3 voturi    6 comentarii
30 min
Sosuri
File de Pangasius in crusta de faina de malai

File de Pangasius in crusta de faina de malai

Decongelati feliile de pangasius si apretatile usor cu prosop de hartie pane devin uscate. Saratile

5 voturi    7 comentarii
1h
Sosuri
Tiramisu rețeta originală Tiberius

Tiramisu rețeta originală Tiberius

Cum se prepara Tiramisu rețeta originală: Separati galbenusurile de albusuri. Bateti

5 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse

Mihaela11 (Chef de cuisine)

Delicios!***** Elegant.........

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de capsuni Gem de capsuni

Se spală căpşunile, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert, pe foc

1 vot    0 comentarii
45 min
Conserve si muraturi
Dulceata din fructe de padure Dulceata din fructe de padure

Se spală delicat fructele. Într-o cratiţă mai mare se pun la fiert apa cu zahărul, care se lasă să fiarbă, iar când

1 vot    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Briose cu malai si afine