In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.
Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.
Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.
Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.
Adaugati si nuca si zaharul caramel.
Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.
Servitile cu gem de afine si menta
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii