Tiberius Parfe

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tiberius Parfe

Ingrediente

  • 10 albus oua
  • 500 ml frisca dulce lichida
  • 400 gr nuca
  • 250 gr zahar

Mod de preparare

In primul rand doresc sa va spun ca a ceasta reteta de parfe este exact pentru o forma de chek.

Prima data va rog sa taiati nuca in bucati mai mici si sa le caliti intr-0 tigaie, apoi punetile la racit.

Zaharul intro tigaie pregatitil caramel si punetile la racit.

Albusurile de oau si frisca lichida batetile bine cu un mixer de mana pane se intaresc, apoi mixatile inpreuna.

Adaugati si nuca si zaharul caramel.

Tapetati cu o folie transparenta forma de Chek si puneti compozitia de Parfe in congelator timp de 6 ore.

Servitile cu gem de afine si menta

Pofta buna

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise