Tiramisu rețeta originală
Cum se prepara Tiramisu rețeta originală:
Separati galbenusurile de albusuri.
Bateti albusul tare cu putin zahar.
Galbenusurile de oua mixatile cu zaharul si frecati-le pana se face o pasta tare.
Adaugati 50 ml de cafea in mascarpone, albusurile batute tari si galbenusurile de oua.
Punetil-e la frigider.
Luati 6-8 pahare de martini. Cafeaua ramasa punetil intr-un bol si puneti piscoturile in cafea .
Apoi puneti cate 3 piscoturi in fiecare pahar de martini .
Scoateti crema de mascarpone mixata cu albusul si galbenusurile de oua din frigider si umpleti paharele de martini peste piscoturi. Puneti-le apoi inapoi in frigider pana la servire.
La servire razuiti ciocolata si cacao peste crema si ornati cu frunza de menta proaspata.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii