autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
500g carne vita,500gporc,500g piept pui, ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute., Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita si porc se inabusa pina se moaie apoi se pune puiul, se mai lasa 15 minute si se pun ciupercile sare piper, dpa ce sa rumenit se pune boia.
Garnitura:cartofi se taie barcute se pun in tava peste ei punem delicat, piper,boia dulce,ulei,rozmarin,usturoi si apa pina la jumatatea cartofilor amestecam bine si-i bagam la cuptor 40-45 minute(pina se rumenesc)
pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "tigaie picanta si cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Cricală ardelenească

Cricală ardelenească

Puiul il transam in bucati potrivite pe care le prajim in untura( da un gust mai placut cricalei),

2 voturi    0 comentarii
1h 5 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu pipote de pui

Spaghete cu pipote de pui

Puneti pastele la fiert conform instructiunilor de pe pachet. In apa lor de fierbere puneti sare

6 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Imi place cum arata.

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Imi pare aceasta combinatie de carnuri si ciuperci prea seaca,nu are nici un strop de sos.Daca imi este permis as face o completare la reteta:la inabusirea carnurilor as adauga si un paharel de vin alb.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    bun si gustos!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Cred ca este bun,nu prea ma impac eu cu carnea de vita,dar fiecare cu obiceiurile lui.Eu as baga carnea de vita intr-un bait.....ca sa fie mai moale.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      ce picanterie!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Delicios...........

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Cred ca este o..."tigaie picanta" delicioasa !!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Ce poftă mi-ai făcut! Foarte bună!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      FOARTE BUN

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g carne vita,500gporc,500g piept pui, ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute.
  • Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place cum arata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor Cartofi cu rulouri surpriza si ciocanele delicioase,la cuptor

Ciocanelele se spala si se aseaza spre marginea tavii,nuschiuletul se subtiaza pe lung cu lama unui cutit,se sareaza si se condimenteaza

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Humus reţetă Humus reţetă

Humus: 250g naut crud lasat cateva ore in cam de 3 ori apa in volum sa se umfle (si se umfla bine), fiert la foc mare in apa multa (completati

1 vot    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Ardei copti cu piept de pui si smantana