autor:

vio.vio

» » Mancaruri cu carne

tigaie picanta si cartofi cu rozmarin

Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: vio.vio (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 ianuarie 2010

Ingrediente
500g carne vita,500gporc,500g piept pui, ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute., Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

5 voturi

Mod de preparare

Carnea de vita si porc se inabusa pina se moaie apoi se pune puiul, se mai lasa 15 minute si se pun ciupercile sare piper, dpa ce sa rumenit se pune boia.
Garnitura:cartofi se taie barcute se pun in tava peste ei punem delicat, piper,boia dulce,ulei,rozmarin,usturoi si apa pina la jumatatea cartofilor amestecam bine si-i bagam la cuptor 40-45 minute(pina se rumenesc)
pofta mare!
Daca ti-a placut reteta noastra "tigaie picanta si cartofi cu rozmarin" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Porumbei cu legume sotate

Porumbei cu legume sotate

1.Porumbeii curatati si spalati se taie in jumatati si impreuna cu maruntaiele se acopera cu apa,se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

"Maglubeh bil foul akhdar"-"Maglubeh" cu pastai de bob verde de gradina

Se pune apa la fiert cu sare si ceapa in care am infipt cuisoarele ;se adauga carnea de vita si se

2 voturi    6 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 17 ianuarie 2010

    Imi place cum arata.

  • Fara foto

    angy (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Imi pare aceasta combinatie de carnuri si ciuperci prea seaca,nu are nici un strop de sos.Daca imi este permis as face o completare la reteta:la inabusirea carnurilor as adauga si un paharel de vin alb.

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    bun si gustos!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Cred ca este bun,nu prea ma impac eu cu carnea de vita,dar fiecare cu obiceiurile lui.Eu as baga carnea de vita intr-un bait.....ca sa fie mai moale.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      ce picanterie!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Delicios...........

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Cred ca este o..."tigaie picanta" delicioasa !!!

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 13 ianuarie 2010

      Ce poftă mi-ai făcut! Foarte bună!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 ianuarie 2010

      FOARTE BUN

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

5 voturi

Ingrediente

  • 500g carne vita,500gporc,500g piept pui, ciuperci proaspete,sare ,piper,boia iute.
  • Garnitura:1,5kg cartofi,delicat,piper,boia dulce,ulei,rozmarin,3-4 catei usturoi apa.

Raporteaza reteta

Retete
de vio.vio
bors de peste(somon) 10 portii

bors de peste(somon) 10 portii

Se scot urechile la peste se spala bine si punem la fiert in apa rece,luam spuma si fierbem la foc

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide

Salam de biscuiţi reţetă cu rahat si stafide Incalzim putin laptele punem cacaua ,untul,rahatul,stafidele,zaharul,esentele

7 voturi    5 comentarii
30 min
Dulciuri diverse
musaca de cartofi

musaca de cartofi

Cartofi se curata se taie rondele se prajesc in uleisi se lasa la racit. Carnea o calim cu ceapa

5 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Imi place cum arata.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rulada de miel umpluta cu legume Rulada de miel umpluta cu legume

Carnea de miel dezosata se spala foarte bine si se sterge cu un servet absorbant. Intr-un bol se amesteca vinul alb, condimentele si

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne
Friptura de iepure cu legume la cuptor Friptura de iepure cu legume la cuptor

Carnea de iepure se spala si se lasa la scurs pe un servet absorbant. Legumele se curata, se spala si se pun intr-o tava. Se adauga

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Fripturi
Iepure a la Segovia