Tiramisu rețeta originală
Se amesteca 5 galbenusuri cu 500g mascarpone si 1/2 cana de zahar. Separat se bat albusurile spuma, se adauga prima compozitie plus panna dulce, se invarte pana se omogenizeaza bine piscoturile. Se pun pe o parte si pe alta in cafeaua indulcita cu 1-2 lg de amaro lucano (nu se inmoaie tot in cafea), se pune prima un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, un strat de piscoturi si altul de crema, iar pe deasupra cacao.
Desi as fi vrut sa fac Tiramisu rețeta originală, am incercat reteta asta. Si nu mi-a parut rau deloc.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii