Tiramisu rețeta originală
Se amesteca 5 galbenusuri cu 500g mascarpone si 1/2 cana de zahar. Separat se bat albusurile spuma, se adauga prima compozitie plus panna dulce, se invarte pana se omogenizeaza bine piscoturile. Se pun pe o parte si pe alta in cafeaua indulcita cu 1-2 lg de amaro lucano (nu se inmoaie tot in cafea), se pune prima un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, un strat de piscoturi si altul de crema, iar pe deasupra cacao.
Desi as fi vrut sa fac Tiramisu rețeta originală, am incercat reteta asta. Si nu mi-a parut rau deloc.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii