Tiramisu rețeta originală
Se amesteca 5 galbenusuri cu 500g mascarpone si 1/2 cana de zahar. Separat se bat albusurile spuma, se adauga prima compozitie plus panna dulce, se invarte pana se omogenizeaza bine piscoturile. Se pun pe o parte si pe alta in cafeaua indulcita cu 1-2 lg de amaro lucano (nu se inmoaie tot in cafea), se pune prima un strat de piscoturi, apoi un strat de crema, un strat de piscoturi si altul de crema, iar pe deasupra cacao.
Desi as fi vrut sa fac Tiramisu rețeta originală, am incercat reteta asta. Si nu mi-a parut rau deloc.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii