Tiramisu rețeta originală
Se separa galbenusurile de albusuri. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, se adauga branza Mascarpone si se omogenizeaza. Separat, se bat albusurile spuma si se adauga compozitiei de galbenusuri. Frisca se mixeaza pana la intarire si se amesteca cu compozitia obtinuta anterior.
Nessul se amesteca cu apa firbinte si se lasa la racit.
Fiecare piscot se trece rapid prin ness si se asaza in tava pregatita dinainte pentru montarea prajiturii. Peste piscoturi se pune jumatate din cantitatea de crema. Urmeaza al doilea strat de priscoturi, care se va acoperi cu restul de crema. Se orneaza cu cacao si se da la frigider pentru 2-3 ore.
De obicei fac Tiramisu rețeta originală, dar acum am vrut sa incerc si varianta aceasta. Sper sa va placa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii