Tiramisu rețeta originală
Mod de preparare Tiramisu rețeta originală:
Se fierb doua cani de cafea tare si se lasa sa se raceasca.
5-6 galbenusuri se amesteca cu 2 plicuri de zahar vanilat.
Albusurile de la oua se bat cu un pic de sare pana ce devin tari si se dau la frigider.
In galbenusuri se adauga 500 g mascarpone si o lingurita doua de esenta de rom.
Se amesteca apoi galbenusurile cu albusurile.
Piscoturile se inmoaie in cafea, dupa care punem in vas un rand de piscoturi, unu de crema, unu de piscoturi, unul de crema.
La final se pudreaza cu cacao si se da la frigider.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii