Tiramisu rețeta originală
Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas( albusurile nu iti trebuiesc!)
Pe urma, bati galbenusurile f bn pana se fac o spuma. Urmatorul pas....pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.
Dupa aceea , peste galbenusurile astea care le-ai batut cu zaharul adaugi Branza Mascarpone.Tot acest aluat il bagi in frigider acum.
Pe urma bati foarte bine frisca.Dupa ce ai batut frisca, o amesteci cu crema pe care ai facut-o mai devreme.
Intre timp, faci o cafea destul de mareee....sa iti ajunga sa inmoi toate piscoturile! Pui cam vreo 6 linguri de cafea la aprox 3-4 cani de apa....in cafea pui si esenta de rom!!
Lasi cafeaua sa se raceasca, iar dupa ce s-a racit, inmoi in cafea piscoturile si le asezi in tava!! Te descurci tu. Dupaia asezi crema peste primul rand de piscoturi, pui si al doilea rand de piscoturi si iar crema deasupra.
Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!
Aaaa si...daca vrei si iti place, in toata aceasta crema poti sa pui nuca...iese mai bun!! Mai bun decat Tiramisu rețeta originală. Parerea mea :)
Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii