autor:

TOXIC-VIRUS

» » Torturi

Tiramisu

Autor: TOXIC-VIRUS (Bucatar)   
    Reteta postata pe: 31 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: TOXIC-VIRUS (Bucatar)   
Reteta postata pe: 31 martie 2010

Ingrediente
-5 oua, -1 cana zahar, -1 cutie Branza Mascarpone, -0.5 l frisca(cea mai buna dupa parerea mea este frisca lichida Creme Patiserie), - 2 pungi de piscoturi( pungi mari adica...intr-o punga mare sunt 4 pungi mai mici )) ), - 1 esenta de rom, - cafea, - 1 ciocolata amaruie, - nuca este optionala daca vrei pui cat crezi nu exisa o cantitate daca nu vrei este buna si asa

Dificultate: Redusa Timp: 35 min

2 voturi

Mod de preparare

Prima oara separi galbenusurile de albusuri si pui galbenusurile intr-un vas( albusurile nu iti trebuiesc!)

Pe urma, bati galbenusurile f bn pana se fac o spuma. Urmatorul pas....pui zaharul, putin cate putin si il bati bine cu galbenusurile.

Dupa aceea , peste galbenusurile astea care le-ai batut cu zaharul adaugi Branza Mascarpone.Tot acest aluat il bagi in frigider acum.



Pe urma bati foarte bine frisca.Dupa ce ai batut frisca, o amesteci cu crema pe care ai facut-o mai devreme.



Intre timp, faci o cafea destul de mareee....sa iti ajunga sa inmoi toate piscoturile! Pui cam vreo 6 linguri de cafea la aprox 3-4 cani de apa....in cafea pui si esenta de rom!!



Lasi cafeaua sa se raceasca, iar dupa ce s-a racit, inmoi in cafea piscoturile si le asezi in tava!! Te descurci tu. Dupaia asezi crema peste primul rand de piscoturi, pui si al doilea rand de piscoturi si iar crema deasupra.



Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!

Aaaa si...daca vrei si iti place, in toata aceasta crema poti sa pui nuca...iese mai bun!! Parerea mea :)

Tine minte ca asta e pt 2 tavi de tiramisu!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Torturi
Tiramisu (varianta fara oua)

Tiramisu (varianta fara oua)

Pentru perioada Sarbatorilor, va propun prajitura Tiramisu, in varianta fara oua, usoara si gustoasa,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Retete de Craciun
TIRAMISU(fara mascarpone)

TIRAMISU(fara mascarpone)

Laptele se fierbe;cind clocoteste se pune zeama de lamiie;se va brinzi;nu va speriati:trebuie sa

106 voturi    15 comentarii
2h
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Fierbator Style White

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    F bun trebuie sa fie!!!!!Mi ai facut pofta.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    Un deliciu...Imi place tare mult...

  • vio

    vio (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

    buna buna am facut si eu de florii

    • ana catalina focsa

      ana catalina focsa (Chef de cuisine) , 01 aprilie 2010

      Deasupra stiam ca se presara cacao...,asa vad si in poza atasata!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

35 min

2 voturi

Ingrediente

  • -5 oua
  • -1 cana zahar
  • -1 cutie Branza Mascarpone
  • -0.5 l frisca(cea mai buna dupa parerea mea este frisca lichida Creme Patiserie)
  • - 2 pungi de piscoturi( pungi mari adica...intr-o punga mare sunt 4 pungi mai mici )) )
  • - 1 esenta de rom
  • - cafea
  • - 1 ciocolata amaruie
  • - nuca este optionala daca vrei pui cat crezi nu exisa o cantitate daca nu vrei este buna si asa

Raporteaza reteta

Alice85 (Chef de cuisine)

F bun trebuie sa fie!!!!!Mi ai facut pofta.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Torturi

Tort alpahores Tort alpahores

In vasul mixerului se bat bine ouale cu zahar pana devin o compozitie spumoasa mai deschisa la culoare; se adauga uleiul si se continua

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Dulciuri diverse
Tort Steliana Tort Steliana

Pentru onomastica surorii mele, am pregătit un tort cu nucă, cremă cu alune de pădure, ciocolată, frişcă şi alune de pădure

1 vot    1 comentariu
3h 30 min
Dulciuri diverse
Tort Minnie Mouse