autor:

Risco_Melinda

» » Prajituri

Tiramisu

Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Risco_Melinda (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 martie 2013

Ingrediente
2 pachete de piscot, 4 oua din care se va folosi doar galbenusul, 4 linguri de zahar, 250 g brinza mascarpone, 2 cafele, 2 linguri de cacao, 2 esente de rom, 100 ml apa, 2 linguri de Angeli (optional), 300 ml de frisca lichida

Dificultate: Redusa Timp: 40 min

1 vot

Mod de preparare

Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou cu zaharul pana se deschid la culoare, se adauga apoi crema mascarpone si se omogenizeaza amestecul.

Intr-un bol separat se bate frisca lichida pina devine tare.

Se toarna frisca peste amestecul cu mascarpone si se intorc usor cu lingura sau o spatula pana la incorporare.

Intr-un bol se pune cafeaua, esenta de rom, apa si Angeli si se amesteca putin, dupa care se inmoaie piscoturile usor in el dupa care se aseaza intr-o tava unul langa altul, fara spatii goale intre ele.

Dupa ce am pus primul strat de piscoturi turnam peste ele o jumatate din crema, dupa aia se mai pune un strat de piscot si un strat de crema, se pudreaza cu cacao frumos uniform si se adauga la frigider peste noapte.

Desi nu este Tiramisu rețeta originală este un Tiramisu grozav de bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală

Tiramisu rețeta originală se prepara astfel: Intr-un bol se amesteca bine galbenusurile de ou

19 voturi    8 comentarii
30 min
Torturi
Tiramisu cea mai buna reteta

Tiramisu cea mai buna reteta

Intr-un castron se pun cele 6 galbenusuri,200gr zahar pudra si batem bine dupa bagam la microunde

14 voturi    3 comentarii
1h 40 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

40 min

1 vot

Ingrediente

  • 2 pachete de piscot
  • 4 oua din care se va folosi doar galbenusul
  • 4 linguri de zahar
  • 250 g brinza mascarpone
  • 2 cafele
  • 2 linguri de cacao
  • 2 esente de rom
  • 100 ml apa
  • 2 linguri de Angeli (optional)
  • 300 ml de frisca lichida

Raporteaza reteta

Retete
de Risco_Melinda
Tocanita de ciuperci

Tocanita de ciuperci

Se curata legumele si se taie marunt, eu le-am mixat cu ajutorul unui robot de bucatarie, se pune

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Prajitura Grizulina

Prajitura Grizulina

Faina, zaharul, grizul, cacaua si praful de copt se amesteca bine dupa care se adauga uleiul si laptele

1 vot    0 comentarii
50 min
Prajituri
Ciuperci umplute la cuptor

Ciuperci umplute la cuptor

Spalam ciupercile si le rupem codita, dupa care ardeiul codita de la ciuperci, patrunjelul si usturoiul

1 vot    0 comentarii
40 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu ness