Tiramisu rețeta originală
Galbenusurile se amesteca cu zaharul pana se topeste apoi se adauga smantana. Albusurile se bat spuma un praf de sare apoi se adauga zaharul vanilat si cate un plic de praf de frisca si se adauga peste galbenusuri.
Piscoturile se insiropeaza cu cafeaua in care am adaugat esenta de rom, se asaza pe un platou,deasupra se pune crema se adauga inca un rand de piscoturi si iar crema. Se orneaza cu plicul de ness.
(L-am numit asa pentru ca e preferatul fetitei mele)
E mult mai simplu si mai rapid decat Tiramisu rețeta originală.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii