Tiramisu rețeta originală
Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema se adauga branza si se amesteca. Frisca batuta si ea cu mixerul, se incorporeaza in crema de galbenusuri si asta e crema pentru tiramisu.
Piscoturile se inmoaie pe o parte si pe alta, in cafeaua amestecata cu esenta de rom, (nu trebuie inmuiati prea mult) si se aseaza intr-un platou de iena. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema, si tot asa pana se umple platoul.
La sfarsit se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau cacao.
Pofta buna!
Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e tare bun si cu branza proaspata :)

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii