autor:

Fara foto

» » Prajituri

Tiramisu cu branza proaspata

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2013

Ingrediente
6 galbenusuri, 6 linguri de zahar, 500 grame branza proaspata de vaci, 200 ml frisca lichida, piscoturi de sampanie, cafea fiarta si racita, indulcita, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema se adauga branza si se amesteca. Frisca batuta si ea cu mixerul, se incorporeaza in crema de galbenusuri si asta e crema pentru tiramisu.



Piscoturile se inmoaie pe o parte si pe alta, in cafeaua amestecata cu esenta de rom, (nu trebuie inmuiati prea mult) si se aseaza intr-un platou de iena. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema, si tot asa pana se umple platoul.

La sfarsit se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau cacao.



Pofta buna!



Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e tare bun si cu branza proaspata :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Fast and Black

Fast and Black

Prima data, topim ciocolata pe bain-marie. Batem ouale pe viteza maxima a mixerului, timp de 7

2 voturi    0 comentarii
50 min
Prajituri
Prajitura cu crema ganache si ciocolata

Prajitura cu crema ganache si ciocolata

Se separa ouale, albusurile cu un praf de sare se bat bine spuma si se aduauga 2 lingurite zahar

3 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olimpia Mititelu , 13 ianuarie 2014

    Add a comment...am facut-o acum...abia astept sa treaca 2 ore sa vad cum este...dar oricum crema e traznet....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • piscoturi de sampanie
  • cafea fiarta si racita
  • indulcita
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Baranga Andreea
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Tarta cu mere caramelizate si frisca Tarta cu mere caramelizate si frisca

O reteta pentru familie si prieteni in care bineinteles ca am pus ingredientul secret dragoste. Am inceput cu zaharul caramelizat.

0 voturi    0 comentarii
45 min
Dulciuri diverse
Briosele cu nuca Briosele cu nuca

Se separa albusul de galbenus si se bate spuma. Se adauga zaharul. Se amesteca galbenusurile cu ulei. Se incorporeaza galbenusul cu

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Cornulete cu nuca