autor:

Fara foto

» » Prajituri

Tiramisu cu branza proaspata

Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 10 martie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Baranga Andreea (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 10 martie 2013

Ingrediente
6 galbenusuri, 6 linguri de zahar, 500 grame branza proaspata de vaci, 200 ml frisca lichida, piscoturi de sampanie, cafea fiarta si racita, indulcita, esenta de rom

Dificultate: Redusa Timp: 1h

2 voturi

Mod de preparare

Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema se adauga branza si se amesteca. Frisca batuta si ea cu mixerul, se incorporeaza in crema de galbenusuri si asta e crema pentru tiramisu.



Piscoturile se inmoaie pe o parte si pe alta, in cafeaua amestecata cu esenta de rom, (nu trebuie inmuiati prea mult) si se aseaza intr-un platou de iena. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema, si tot asa pana se umple platoul.

La sfarsit se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau cacao.



Pofta buna!



Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e tare bun si cu branza proaspata :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Prajituri
Prajitura de vis...

Prajitura de vis...

Blatul: Se separa ouale si se bat albusurile cu sare.Galbenusurile se bat cu zahar si se adauga

45 voturi    13 comentarii
55 min
Prajituri
Negresă însiropată

Negresă însiropată

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se amesteca cu o cana si jumatate de zahar, 2 pahare

1 vot    0 comentarii
1h
Prajituri

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • Fara foto

    Olimpia Mititelu , 13 ianuarie 2014

    Add a comment...am facut-o acum...abia astept sa treaca 2 ore sa vad cum este...dar oricum crema e traznet....

Dificultate

Redusa

Timp

1h

2 voturi

Ingrediente

  • 6 galbenusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 500 grame branza proaspata de vaci
  • 200 ml frisca lichida
  • piscoturi de sampanie
  • cafea fiarta si racita
  • indulcita
  • esenta de rom

Raporteaza reteta

Retete
de Baranga Andreea
Biscuiti cu merisoare

Biscuiti cu merisoare

Se bate bine cu mixerul margarina cu zaharul pana devine o crema. Se adauga cele 2 oua cu zaharul

0 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Spanac cu smantana

Spanac cu smantana

Spanacul se opareste timp de 2 minute in apa clocotita. Dupa care se pune la scurs. Pieptul

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pizza cu aluat simplu

Pizza cu aluat simplu

Se amesteca toate ingredientele pentru aluat pana se omogenizeaza. Se lasa la frigider cat timp

1 vot    3 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Prajituri

Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna Prajitura cremoasa cu dovleac si paste, desert perfect de toamna

Pornim cuptorul la treapta medie. Pregatim o tava cu dimensiunea de 20/30 cm.O tapetam pe fund cu hartie de copt si marginile le gresam

0 voturi    0 comentarii
2h
Dulciuri diverse
Prajitura magica Prajitura magica

Este intr-adevar o prajitura "magica" datorita faptului ca se face foarte repede, se topeste in gura, si asa cum observati,

0 voturi    0 comentarii
15 min
Dulciuri diverse
Prajitura cu nuca si crema de cacao