Reteta postata pe: 10 martie 2013
Ingrediente
6 galbenusuri, 6 linguri de zahar, 500 grame branza proaspata de vaci, 200 ml frisca lichida, piscoturi de sampanie, cafea fiarta si racita, indulcita, esenta de rom
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Se bat galbenusurile cu zaharul pana se topeste cat de cat zaharul. Dupa ce s-a batut bine crema se adauga branza si se amesteca. Frisca batuta si ea cu mixerul, se incorporeaza in crema de galbenusuri si asta e crema pentru tiramisu.
Piscoturile se inmoaie pe o parte si pe alta, in cafeaua amestecata cu esenta de rom, (nu trebuie inmuiati prea mult) si se aseaza intr-un platou de iena. Se pune un rand de piscoturi, un rand de crema, si tot asa pana se umple platoul.
La sfarsit se decoreaza cu fulgi de ciocolata sau cacao.
Pofta buna!
Desi la Tiramisu rețeta originală se foloseste mascarpone, e tare bun si cu branza proaspata :)
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu cu branza proaspata" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Prajituri
Mod de preparare: Se incalzeste cuptorul bine. Se bat albusurile spuma cu sare. Se freaca galbenusurile
7 voturi
2 comentarii
50 min
Crusta: Din faina, nuca macinata, sare, si untul rece se face un aluat nisipos, la care se adauga
Recomandari pentru tine si casa ta
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate