Tiramisu rețeta originală
Amesteci bine, ricotta cu zaharul pudra si 30 ml cognac, pana cand devine totul o crema.
Separat intr-un vas amesteci cafeaua cu 30 ml de cognac si incepi sa introduci cate un piscot ca sa se insiropeze bine ( atentie ca se insiropeaza foarte repede).
Rand pe rand, piscoturile insiropate le asezi intr-un prim strat, intr-o tava cu marginile mai inalte( sau in ce vrei sa montezi prajitura), apoi vi cu un strat de crema, dupa care un alt strat de piscoturi insiropate si acoperi totul cu un ultim strat de crema.
Deasupra o ploaie de cacao.
Totul la frigider pentru 1 ora ca sa se intareasca.
Mult mai putine calorii decat la Tiramisu rețeta originală ;)
Chiftele in aluat de bere. Pregatim chiftelutele amestecand carnea cu oul, ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, painea...
Chiftele in aluat de bereDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii