Tiramisu rețeta originală
Amesteci bine, ricotta cu zaharul pudra si 30 ml cognac, pana cand devine totul o crema.
Separat intr-un vas amesteci cafeaua cu 30 ml de cognac si incepi sa introduci cate un piscot ca sa se insiropeze bine ( atentie ca se insiropeaza foarte repede).
Rand pe rand, piscoturile insiropate le asezi intr-un prim strat, intr-o tava cu marginile mai inalte( sau in ce vrei sa montezi prajitura), apoi vi cu un strat de crema, dupa care un alt strat de piscoturi insiropate si acoperi totul cu un ultim strat de crema.
Deasupra o ploaie de cacao.
Totul la frigider pentru 1 ora ca sa se intareasca.
Mult mai putine calorii decat la Tiramisu rețeta originală ;)
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii