1.Se bate spuma frisca .Se amesteca mascarpone cu 2 linguri zahar si jumatate din cantitatea de lichior de migdale.Se incorporeaza frisca batuta si se pune la rece, in frigider.
2.Rubarba se curata ,se spala si se taie in bucati de 2cm. lungime.Se amesteca cu restul de lichior, cu restul de zahar si , amestecand mereu, se fierbe 10 minute, apoi se lasa sa se raceasca putin.
3.Piscoturile se rup in bucati ,care se repartizeaza pe fundul a patru pahare.Peste piscoturi se pune rubarba cu suc cu tot.Se lasa sa se raceasca complet,cca. 2 ore,la rece, in frigider.
4.Inainte de servire, in fiecare pahar se pune crema si se pudreaza cu cacao.
Sunt convinsa ca Tiramisu rețeta originală ati incercat deja. Incercati si reteta mea!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii