Tiramisu rețeta originală
Intr-un platou cam de 25 x 25 cm si inalt de 4-5 cm se pune jumatate din piscoturi, nu prea inghesuite. Se mixeaza capsunile si zmeura iar la urma se trece printr-o sita sa nu fie simburi.
Se toarna jumatate din cantitate pe piscoturi.
Se separa galbenusurile si se freaca cu 80 gr. de zahar pudra, se spumeaza. Se adauga sucul de portocala si coaja rasa. Separat, se amesteca cu lingura de lemn in brinza italiana sa se inmoaie si se adauga putin cite putin amestecul cu oua.
Din nou, jumatate din amestec se toarna peste piscoturi, dupa care se reia operatia. Se pune restul de piscoturi, apoi sosul de fructe si se termina cu mascarpone. Se acopera cu un film plastic sa nu se usuce si se pune la frigider. Se serveste a doua zi (piscoturile avind timp sa se inmoaie), dar nu inainte de a bate frisca si se garniseste si cu citeva fructe intregi.
E bun Tiramisu rețeta originală, dar e tare bun si cu fructe!
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii