Tiramisu rețeta originală
1.Se rumenesc migdalele feliate intr-o tigaie de teflon si se pun la rece.
2.Se separa albusurile de galbenusuri.Se bat galbenusurile cu zahar pudra si zahar vanilat pana cand compozitia se albeste.Se adauga branza mascarpone si se amesteca bine, apoi se incorporeaza delicat albusurile batute spuma, asa cum se prepara si Tiramisu rețeta originală
3.Se pregatesc 6 pahare ,tip boluri, pentru tiramisu.
4.Se scurge zmeura din compot.Se amesteca sucul de zmeura cu sucul de levantica.
5.In paharele pregatite se aseaza ingredientele astfel:se iau 2 bastonase si se inmoaie putin in sucul de zmeura si lavanda si se aseaza in fiecare pahar.Peste bastonase se pun 2 linguri de crema de mascarpone ,zmeura, inca un bastonas inmuiat in suc ,crema de mascarpone si se presara cu migdale prajite.
6.Se pun paharele pe o tava si se pastreaza 6 ore in frigider, la rece.
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii