Ingrediente
500 g mascarpone, 115 g zahar pudra, 6 linguri coniac, 50 g ciocolata amaruie bucatele mici, 150 ml frisca batuta usor, 2 linguri cafea macinata, 200 g piscoturi
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
6 voturi
Mod de preparare
Un sfat: nu puneti piscoturi decat pe lateralele mari ale tavii, altfel capetele o sa fie doar piscot.
Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul si coniacul, apoi se adauga ciocolata si frisca. Crema se toarna in tava peste piscoturi si se acopera cu un alt strat de piscoturi. Se da la congelator si se scoate cam cu 1 ora inainte de servire.
Tiramisu rețeta originală cred ca poate fi facuta cu succes sub aceasta forma ;)
delia (Maestru bucatar) , 13 aprilie 2009
Trebuiau insiropate totusi.
oana (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2009
E super aceasta idee de mascarpone... o sa-l incerc cu siguranta!