autor:

diana felicia

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Tiramisu ieftin, cu budinca

Autor: diana felicia (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana felicia (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 august 2010

Ingrediente
2 pachete de piscoturi, 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie), 2 l lapte, 12 linguri de zahar, 250 ml cafea indulcita, 2 esente de rom, 400 ml frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se prepara budinca de vanilie si cea de ciocolata in vase separate dupa instructiunile de pe plic (eu am adaugat un pic mai mult zahar decat scrie pe plic).

Intre timp se face cafeaua pe care am indulcito dupa gust si am adaugat esenta de rom.

Pregatesti 2 sau 3 caserole inalte de minim 5 cm, ideal ar fi 7 cm.

Se inmoaie piscoturile in cafeaua calda si se pune primul strat dupa care adaugi neuniform budinca de vanilie si cea de cacao iar cu varful de la un cutit amesteci usor ca sa se combine culorile dupa care pui inca un stat de piscoturi inmuiate in cafea si inca unul de budinca (si vanilie si cacao).

Dupa ce ai terminat de umplut caserolele le lasi la racit de tot dupa care bati frisca si o pui pe deasupra.

Se tine la frigider iar dupa 3 ore se poate servi.

Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este rapid, ieftin si bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu ieftin, cu budinca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Fidea cu Lapte

Fidea cu Lapte

Laptele se pune la fiert impreuna cu zaharul, cand clocoteste se adauga fideaua, amestecand din cand

23 voturi    0 comentarii
20 min
Dulciuri diverse
Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Papanasi fierti cu smantana si dulceata

Sunt mai sanatosi fierti si constituie un desert delicios, aromat si foarte apreciat. Puneti branza

86 voturi    19 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    ce frumos arata !?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Nu syiu daca bunatatea asta poate fi numita Tiramisu, dar sunt sigura ca este delicioasa ! Buna ideea...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O idee interesanta. Bun sosit in familia gustos.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      Rapid si bun !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Rapid si usor de facut,felicitari*****

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Bine ai venit in rindul gustoaselor.Reteta e intr-adevar ieftina si usor de facut.Felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Bine ai venit in randul gustosilor ! Cat despre tiramisu, este super. Felicitari ****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Super yummy!!!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      interesanta reteta ta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi
  • 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie)
  • 2 l lapte
  • 12 linguri de zahar
  • 250 ml cafea indulcita
  • 2 esente de rom
  • 400 ml frisca.

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

ce frumos arata !?

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Pariziene cu mere si nuci Pariziene cu mere si nuci

Laptele se incalzeste putin, nu trebuie sa fie fierbinte. Într-un castron, se pune drojdia, un praf de sare și zahărul. Se

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Placinte cu branza dulce Placinte cu branza dulce

Drojdia si o lingurita de zahar se amesteca intr-un vas cu 50 ml apa calduta. Se lasa sa se umfle. Intre timp, se cerne faina, se

0 voturi    1 comentariu
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Briose cu ciocolata si stafide