autor:

diana felicia

» » , Budinci, Dulciuri diverse

Tiramisu ieftin, cu budinca

Autor: diana felicia (Bucatar sef)   
    Reteta postata pe: 18 august 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: diana felicia (Bucatar sef)   
Reteta postata pe: 18 august 2010

Ingrediente
2 pachete de piscoturi, 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie), 2 l lapte, 12 linguri de zahar, 250 ml cafea indulcita, 2 esente de rom, 400 ml frisca.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se prepara budinca de vanilie si cea de ciocolata in vase separate dupa instructiunile de pe plic (eu am adaugat un pic mai mult zahar decat scrie pe plic).
Intre timp se face cafeaua pe care am indulcito dupa gust si am adaugat esenta de rom.
Pregatesti 2 sau 3 caserole inalte de minim 5 cm, ideal ar fi 7 cm.
Se inmoaie piscoturile in cafeaua calda si se pune primul strat dupa care adaugi neuniform budinca de vanilie si cea de cacao iar cu varful de la un cutit amesteci usor ca sa se combine culorile dupa care pui inca un stat de piscoturi inmuiate in cafea si inca unul de budinca (si vanilie si cacao).
Dupa ce ai terminat de umplut caserolele le lasi la racit de tot dupa care bati frisca si o pui pe deasupra.
Se tine la frigider iar dupa 3 ore se poate servi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tiramisu ieftin, cu budinca" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Cheesecake cu ciocolata

Cheesecake cu ciocolata

Blatul: Biscuitii ii maruntim la robot. Ciocolata o topim la baie de aburi impreuna cu frisca lichida

7 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Dulciuri diverse
Crinkles

Crinkles

* Amesteca untul si zaharul pentru cateva minute. * Adauga ouale unul cate unul si amesteca

4 voturi    4 comentarii
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 9 comentarii
  • Fara foto

  • Manolovici Eugen

    Manolovici Eugen (Chef de cuisine) , 12 februarie 2013

    ce frumos arata !?

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 22 august 2010

    Nu syiu daca bunatatea asta poate fi numita Tiramisu, dar sunt sigura ca este delicioasa ! Buna ideea...

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 august 2010

    O idee interesanta. Bun sosit in familia gustos.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010

      Rapid si bun !

    • mia

      mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Rapid si usor de facut,felicitari*****

    • Florenta Dinu

      Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Bine ai venit in rindul gustoaselor.Reteta e intr-adevar ieftina si usor de facut.Felicitari.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Bine ai venit in randul gustosilor ! Cat despre tiramisu, este super. Felicitari ****

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 august 2010

      Super yummy!!!

    • vio

      vio (Chef de cuisine) , 18 august 2010

      interesanta reteta ta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • 2 pachete de piscoturi
  • 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie)
  • 2 l lapte
  • 12 linguri de zahar
  • 250 ml cafea indulcita
  • 2 esente de rom
  • 400 ml frisca.

Raporteaza reteta

Manolovici Eugen (Chef de cuisine)

ce frumos arata !?

Adauga reteta
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Gem de prune rosii Gem de prune rosii

Se spala prunele. Dupa indepartarea samburilor se taie cubulete si se asaza intr-o cratita incapatoare, se presara zahar peste ele si

0 voturi    0 comentarii
30 min
Conserve si muraturi
Figurine de ciocolata de casa