Ingrediente
2 pachete de piscoturi, 4 budinci(2 de cacao si 2 de vanilie), 2 l lapte, 12 linguri de zahar, 250 ml cafea indulcita, 2 esente de rom, 400 ml frisca.
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
14 voturi
Mod de preparare
Intre timp se face cafeaua pe care am indulcito dupa gust si am adaugat esenta de rom.
Pregatesti 2 sau 3 caserole inalte de minim 5 cm, ideal ar fi 7 cm.
Se inmoaie piscoturile in cafeaua calda si se pune primul strat dupa care adaugi neuniform budinca de vanilie si cea de cacao iar cu varful de la un cutit amesteci usor ca sa se combine culorile dupa care pui inca un stat de piscoturi inmuiate in cafea si inca unul de budinca (si vanilie si cacao).
Dupa ce ai terminat de umplut caserolele le lasi la racit de tot dupa care bati frisca si o pui pe deasupra.
Se tine la frigider iar dupa 3 ore se poate servi.
Nu este Tiramisu rețeta originală, dar este rapid, ieftin si bun!
constanta proca (Chef de cuisine) , 20 august 2010
Rapid si bun !
mia (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Rapid si usor de facut,felicitari*****
Florenta Dinu (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Bine ai venit in rindul gustoaselor.Reteta e intr-adevar ieftina si usor de facut.Felicitari.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Bine ai venit in randul gustosilor ! Cat despre tiramisu, este super. Felicitari ****
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 19 august 2010
Super yummy!!!
vio (Chef de cuisine) , 18 august 2010
interesanta reteta ta